Από το Σάββατο 24 Μαρτίου και για κάθε Σάββατο έως 19 Μαΐου, το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το θέατρο γνώσης ANIMA, δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, να παρακολουθήσουν μια παράσταση πέρα από κάθε φαντασία.

Το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το θέατρο γνώσης ANIMA, δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, να παρακολουθήσουν μια παράσταση πέρα από κάθε φαντασία.
Από το Σάββατο 24 Μαρτίου και για κάθε Σάββατο έως 19 Μαΐου, θα έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στα παιδιά σας και σε σας τους ίδιους αυτή τη μοναδική εμπειρία. Τι γίνετε όταν τα συναισθήματα συναντούν τα άψυχα είδωλα του μουσείου; Αυτό είναι ένα μόνο από τα ποικίλα θέματα που θα απασχολήσουν τους μικρούς θεατές. Η ομάδα του θεάτρου γνώσης ANIMA συνεισφέρει στη μάθηση των παιδιών με έναν αρκετά ξεχωριστό και πρωτοποριακό τρόπο. Με έναν έξυπνο τρόπο βάζει ένα παιδί, τον Ορφέα, να αναρωτιέται αν τα άψυχα αντικείμενα του μουσείου, είναι σε θέση να νιώσουν οποιοδήποτε συναίσθημα.
Μέσα από μια όμορφη εναλλαγή χρωμάτων, ήχων και εικόνων προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά έρθουν σε επαφή με τις αισθήσεις και τα συναισθήματά τους. Από τη μία λοιπόν οι μικροί μας φίλοι μπορούν να γευτούν τη μαγεία του θεάτρου ενώ παράλληλα διαδάσκονται την ιστορία αυτών των αντικειμένων. Σκοπός ωστόσο δεν είναι μόνο η εκμάθηση ιστορικών γεγονότων, αλλά και η «διδασκαλία» συναισθημάτων. Το θεατρικό αυτό έργο αναφέρεται κυρίως σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Νεοφύτου Δούκα 4, Κολωνάκι
Ημέρες: Κάθε Σάββατο
Ώρα Έναρξης: 13:00
Διάρκεια: 1 ώρα
Είσοδος: 7 ευρώ
Πληροφορίες: 210 7294220