Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 οι SUNFLOWERS έρχονται στο Ρομάντσο για να παρουσιάσουν το Castle Spell, ένα άλμπουμ όπου γεμίζει την ατμόσφαιρα με ψυχεδελική πανκ αύρα. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Cosmic Shadows ένα νέο και πολλά υποσχόμενο, επίσης ψυχεδελικό σχήμα, με στοιχεία surf-rock και 60’s μουσικής.

SUNFLOWERS

Προερχόμενοι από το Πόρτο της Πορτογαλίας οι Sunflowers παίζουν ψυχεδελική πανκ και αποτελούν ένα ζεστό κύμα στους κρύους καιρούς που ζούμε. Χρησιμοποιώντας την τέλεια ποσότητα από μπερδεμένα riffs, μασημένους στοίχους και παραφροσύνη, οι Sunflowers κατάφεραν να εξαγνίσουν το μυαλό και το σώμα όλων εκείνων με τους οποίους διασταυρώθηκαν. Με πάνω από 150 εμφανίσεις, έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως Oh Sees, Moon Duo, Black Lips, Boogarins, La Femme, The Blind Shake, Tomorrow’s Tulips και έχουν παίξει σε φεστιβάλ στην Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία μεταξύ άλλων.

Το πρώτο άλμπουμ τους The Intergalactic Guide to Find the Red Cowboy, κυκλοφόρησε το 2016 από το πορτογαλικό label O Cão da Garagem. Το 2017 επανακυκλοφόρησε από το γαλλικό, αυτή τη φορά, label Only Lovers Records. Το 2018, το συγκρότημα επιστρέφει με την κυκλοφορία του άλμπουμ Castle Spell. Ένα άλμπουμ όπου αφηγείται 10 ιστορίες μέσα σε ένα μέγαρο, έχοντας κάθε μία από αυτές τη δική της ατμόσφαιρα, με τους σκοτεινούς, δολοφονικούς της ενοίκους. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Body Records και την Only Lovers Records σε LP και CD, και σε κασέτα από το label O Cão da Garagem. Οι Sunflowers θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά σε όλη την Ευρώπη, τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη του 2018.

 

COSMIC SHADOWS

Οι Cosmic Shadows σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2017 από τον John Mitropoulos. Από τότε μετακινούνται από live σε live με ένα διαστημόπλοιο που καίει Garage Psych. Το πλήρωμα του διαστημόπλοιου αυτού αποτελείται από, τον John Mitropoulo (guitar/vox), Jason Degleris (guitar/keyboards), Dimitris Foudoukis (bass/vox) και Kostas Chronopoulos (drums). Η μουσική τους έχει κάτι από 60’s, Surf Rock και ψυχεδέλεια. Μας τραγουδάνε σε αγγλικό αλλά και ελληνικό στίχο. Στο ιστορικό τους μετράνε 10 live, σε Αθήνα, Πάτρα και Κόρινθο.  Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά στα τέλη του 2018 και είναι πολλά υποσχόμενοι.