Η ομάδα καλλιτεχνικού κοσμήματος J.A.W. Jewellery Art Workers συμμετέχει στην 1st ΑTHENS JEWELRY WEEK με την έκθεση “Τα πάντα ρεί ?”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 4  Ιουλίου 2016, στην Ena Art Gallery

Δεκατρείς σχεδιαστές κοσμημάτων της ομάδας J.A.W.  και ένας video artist που χρησιμοποιούν  τη γλώσσα της δημιουργικής κοσμηματοποιίας και της εικόνας καταπιάνονται με τη γνωστή φιλοσοφική ρήση του Ηράκλειτου “Τα πάντα ρεί”. Τη μετατρέπουν σε ερώτημα και διατυπώνουν σύγχρονους προβληματισμούς, φόβους και ανησυχίες.

“Θα βλέπουμε όνειρα; Θα επουλώνονται τα τραύματα; Πώς θα είναι η χαρά; Οι μέρες θα διαδέχονται τις νύχτες; Το κόσμημα ως προστάτης της ψυχής θα κατορθώσει να μας καθησυχάσει; ”

Συμμετέχουν οι Jewellery Art Workers: Μαρία Αποστολοπούλου, Αχιλλέας Γεωργιάδης, Στέλλα Δεληγιάννη, Άρτεμις Ζαφρανά, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Νίκος Καρακώστας , Απόστολος Κλειτσιώτης, Βάλλυ Κοντίδη, Μαίρη Μαργώνη, Σαρίνα Μπέζα, Σοφία Παπαλεξίου, Mαρία Ψαριανού, D’ olium (Σοφία Μπαχλάβα-Βασίλης Σταμούλης) και ο video artist Θεοφάνης Κωνσταντίνου.