Ο Στέλιος Σαλβαδόρ, τα Μωρά στη Φωτιά, μετά από τρία συνεχόμενα Sold Out στο Κύτταρο και το πρόσφατο συγκλονιστικό Live-Ξέσπασμα στην Τεχνόπολη, οπού χιλιάδες κόσμος έδωσε εκκωφαντικό παρών και απέδωσε δικαιοσύνη στην πιο σημαντική ροκ μπάντα των καιρών μας, το τελευταίο Σάββατο του Νοέμβρη, επιστρέφουν «Κάτω στην Πόλη», στην «έδρα» τους, στην … Ηπείρου και Αχαρνών, εκεί που έχτισαν το σύγχρονο μύθος τους, εκεί που οι συναυλίες τους καταλήγουν πάντα σε ένα πανηγύρι συναισθημάτων και αδρεναλίνης, εκεί που ενώνονται οι φωνές οι γροθιές οι ψυχές σε ένα τραγούδι.

Ετοιμάσου για.. «Μανιφέστο» «Κάτω στην Πόλη» «Παυσίπονο» «Υποσχέσεις» «Third Uncle» «Σκυλίσια Μέρα» «Βαβυλωνία» «Θεατρίνοι» «Funk Πάθη» «Παπαγάλος» «Ηρωίνη» «Χαμαιλέον» «Εμβατήριο πένθιμο και κατακόρυφο» «Το Παιχνίδι» «Σαλονίκη» «Μοιραίο Καραβάνι» «Αδέρφια στην Κόλαση» «Δον Κιχώτες» «Η φωλιά του Κούκου» «Διλήμματα» «Αποτυχημένο παιδί» «Είδωλα» «Γκρίζο Background» «Αδρεναλίνη» και πολλά μα πολλά άλλα…

Ετοιμάσου, για Μωρά στη Φωτιά LIVE.

Support Act: ΣΑΤΥΡΟΙ

ΜΩΡΑ στη ΦΩΤΙΑ

Στέλιος Σαλβαδόρ: μπάσο –  φωνή
Λάκης Ραγκαζάς: ηλεκτρική κιθάρα
Σάκης Ζαχαριάδης: ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Κατσαρός: τρομπέτα, πιάνο, συνθεσάιζερ
Δημήτρης Ματζίρης: τρομπόνι
Φώτης Τσακυρίδης: ντραμς

ΣΑΤΥΡΟΙ

Οι Σάτυροι στη μυθολογία ήταν κατώτερα όντα και ο ρόλος τους ήταν να γλεντάνε ασταμάτητα ώς ακόλουθοι του θεού Διονύσου. Φήμες λένε ότι στις μέρες μας, κυκλοφορούν στην Αθήνα και φτιάχνουν μουσικές και μπύρες!

Photo Credit: Κωνσταντίνος Σαλασίδης