Ο Σταύρος Σιόλας, μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της γενιάς του έρχεται για πρώτη φορά στο “Black Duck Garden”, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014.

Το 2006 ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το υποβλητικό τραγούδι του «Της Άρνης το νερό»  (1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας), ενώ τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του “Black Duck Garden”, ο Σταύρος Σιόλας και η παρέα του, ο Λουκάς  Αγγελίνας στο πιάνο και η Σοφία Μουλακάκη στο ακορντεόν θα ξεκινήσουν ένα μουσικό ταξίδι από το άλμπουμ  ΔΙΟΔΙΑ  που έχει αγαπηθεί από ραδιόφωνα και κοινό! Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη χώρα του χειροπιαστού και του απτού, «εκεί όπου όλα συμβαίνουν»– την κομβική στιγμή που καλείσαι ν’ αλλάξεις ζωή, ταυτότητα, έρωτες, χρόνο, χώρα, παρόν… για να βιώσεις καθ’ οδόν την αλλαγή, που απλά συμβαίνει, φτάνει να τη θέλεις, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ.

Φυσικά δε θα λείπουν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο, λαϊκό και διεθνές ρεπερτόριο που όλοι θέλουμε να τραγουδήσουμε παρέα! Για ένα μόνο βράδυ, στα μέσα του καλοκαιριού, πάμε όλοι μαζί να περάσουμε ΔΙΟΔΙΑ και να τραγουδήσουμε ό,τι μας ενώνει!