Τέσσερις, αυτή τη φορά, ονειρικές, μαγευτικές, εξαίσιες και ιδιαίτερου κύρους βραδιές έρχονται από την ΕΛΒΑ και την SPECTACLES στο Παλλάς, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ρωσικού μπαλέτου για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Την Τρίτη 15, την Τετάρτη 16, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, 15 μοναδικά αστέρια του Ρωσικού Μπαλέτου θα ξαναλάμψουν στο Παλλάς για χάρη μας μόνο.

Μετά τις υπέροχες παραστάσεις που έδωσαν στο Ηρώδειο το 2005 και το 2006 και στο Παλλάς τον Σεπτέμβριο που μόλις πέρασε, θα μας χαρίσουν λίγο ακόμα από τη μαγεία του ρωσικού μπαλέτου.

Η Ζαχάροβα (και με ειδική εμφάνιση αυτή τη φορά στις 17 και 18 Ιανουαρίου), ο Ρουζιμάτοφ (και αυτός σε ειδική εμφάνιση στις 15 και 16 Ιανουαρίου), ο Ουβάροφ, η Γκράτσεβα, ο Περετόκιν, επιστρέφουν και μαζί με ακόμη 10 διάσημους χορευτές, συνθέτουν ένα υπερθέαμα διεθνούς κύρους που θα μένει αξέχαστο στα μάτια και τις καρδιές μας και πάλι.

Χορογραφίες του 21ου αιώνα, αλλά και αποσπάσματα χορογραφιών παλαιότερων σπουδαίων χορογράφων, εκτελεσμένες από τα αστέρια του κλασικού μπαλέτου της Ρωσίας θα αναδείξουν τη μεγαλοπρέπεια του πιο αρμονικού χορού που έχει γεννηθεί ποτέ, μέσα από κλασικά αριστουργήματα αυτή τη φορά.

Με λίγα και απλά λόγια μην παραλείψετε να δείτε τις εμπνεύσεις του μέγιστου χορογράφου Μαριούς Πετιπά σε μία δημοφιλέστατη σκηνή από την «Μπαγιαντέρα» με τον χορό των τυμπάνων και τον Αλεξάντερ Γκόρσκυ με τον αξιαγάπητο «Δον Κιχώτη», τους «Αρτεμις και Ακταίων», εμβόλιμο της περίφημης Βαγκάνοβα για την «Παναγία των Παρισίων» από το ζεύγος Ντένις και Αναστασία Ματβιένκο και ανάμεσα σε πολλά ακόμη την Ζαχάροβα να χορεύει αποκαλυπτικά την «Αποκάλυψη» σε μουσική του Τζον Ουίλλιαμς και χορογραφία του Μοτόκο Χιρουγιάμο, σε μία ειδική εμφάνιση!

Επίσης, ιδιαίτερα ενδιαφέρον, το κομμάτι, όπου ο δικός μας, Δημήτρης Αράπης προσφέρει ένα «Αφιέρωμα στην Ουλάνοβα» και ο Μιχαήλ Λαβρόφσκι το χορογραφεί…

Info
Russian Ballet, Super Stars Gala
Παλλάς, Citylink, Βουκουρεστίου 5, 2103213100
Τρίτη 15, Τετάρτη 16, Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.00
Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικώς: ΕΛΒΑ 210 6728080, SPECTACLES 210 3246888
On line: www.ticketart.gr και στα ταμεία του θεάτρου
Τιμές εισιτηρίων
Διακεκριμένη ζώνη 120 ευρώ
Ζώνη Α: 90 ευρώ
Ζώνη Β: 70 ευρώ
Ζώνη Γ: 55 ευρώ
Ζώνη Δ: 42 ευρώ