Οι συντάκτες και οι συνεργάτες του σημαντικότερου ελληνικού ιστότοπου για τα comics, ψήφισαν και παρουσιάζουν τα 100 σημαντικότερα comics για τα 00s.

Από τον Οκτώβριο του 2004, το Comicdom.gr έχει φιλοξενήσει περισσότερες από 2.500 ειδήσεις, reviews, παρουσιάσεις, extras, στήλες άποψης και συνεντεύξεις, επιχειρώντας να καλύψει με επαγγελματική συνέπεια και όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά, το χθες και το σήμερα της Tέχνης των comics απ\’ όπου κι αν αυτά προέρχονται.

Η ομάδα 18 συντακτών και συνεργατών, με ποικίλες αναγνωστικές συνήθειες, του Comicdom.gr προτείνει 100 εξαιρετικά comics που κυκλοφόρησαν από το 2000 μέχρι το 2009 και τα οποία πραγματικά αξίζει να θυμηθούμε ή να ανακαλύψουμε όλοι οι φίλοι της 9ης Τέχνης.

Ακολουθώντας τη λογική της αντίστροφης μέτρησης, η πρώτη δεκάδα (θέσεις 100-91) θα αποκαλυφθεί στο Comicdom.gr, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, κάθε δύο ημέρες (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή) θα δημοσιεύεται και μια δεκάδα, μέχρι να φτάσουμε στα comics που βρίσκονται στο Top 10. Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ξεχωριστά κείμενα για το κάθε ένα από τα 10 σημαντικότερα comics της δεκαετίας, θα μας οδηγήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, όταν και θα αποκαλύψουμε το comic που βρίσκεται στην πρώτη θέση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Comicdom.gr, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τα 100 comics της δεκαετίας!