Από τις 25 Μαρτίου στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος Filmcenter, θ’ αρχίσει να προβάλλεται το ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Αθυρίδη, Τ4 Trouble and The Self Admiration Society, που αποτελεί ένα ψυχογράφημα του Terry Παπαντίνας, ενός γνήσιου ρόκερ η ζωή του οποίου βιώθηκε και νοηματοδοτήθηκε μέσα στη δίνη των πολιτικών και πολιτισμικών αλλαγών των τελευταίων 50 χρόνων.

Μεγαλωμένος στην Νέα Υόρκη όπου γαλουχήθηκε στις αξίες της ροκ υποκουλτούρας, o Terry Παπαντίνας επιστρέφει στην Ελλάδα παραμονές της χούντας του \’67 για να αποτελέσει σύντομα στα μάτια της νεολαίας της Θεσσαλονίκης την απόλυτη ενσάρκωση του rock\’n\’roll lifestyle.

Το αναμφισβήτητο χάρισμά του στην ηλεκτρική κιθάρα τον οδηγεί σε συνεργασίες με τα πιο γνωστά ονόματα της εκκολαπτόμενης τότε ροκ σκηνής, όπως Π. Σιδηρόπουλος και Ν. Παπάζογλου, και η εξωτική γοητεία του στο πλευρό των πιο περιζήτητων κοριτσιών, κάτι όμως στη συνέχεια, στέκεται εμπόδιο στην απογείωση της καριέρας του.

Η ταινία απέσπασε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο 3o Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες και προβλήθηκε με επιτυχία στο 11 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.