Η Κέιτ περίμενε πως οι διακοπές αυτές θα ήταν τέλειες, ακριβώς όπως τις ονειρευόταν. Ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσει τα τεσσαρακοστά γενέθλιά της. Τέσσερις κολλητές, οι τρεις από αυτές μαζί με τους άνδρες και τα παιδιά τους, σε μια πολυτελή βίλα, κάτω από τον εκτυφλωτικό ήλιο της γαλλικής υπαίθρου.

Όμως, ο παράδεισος κρύβει παγίδες.

Η Κέιτ υποψιάζεται πως ο άνδρας της την απατά με μια από τις κολλητές της. Καθώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια μέσα στην αδυσώπητη ζέστη της Μεσογείου, συνειδητοποιεί ότι διακυβεύονται πολύ περισσότερα από όσα φανταζόταν. Γιατί κάποιος στη βίλα μπορεί μέχρι και να σκοτώσει για να κρατήσει κρυφό ένα ένοχο μυστικό.

Εσύ με ποιους θα πας διακοπές το καλοκαίρι;

Τ.Μ. Logan

Ο Τ.Μ. Logan εργαζόταν ως δημο­σιο­γράφος σε εφημερίδες, καθώς και στον τομέα των επικοινωνιών, προτού αφοσιωθεί εξολοκλήρου στη συγγραφή. Γεννήθηκε στο Μπέρκ­σαϊρ από Άγγλο πατέρα και Γερμανίδα μητέρα. Το τελευταίο θρίλερ του, Οι Διακοπές, επιλέχθηκε από το Richard & Judy Book Club για το καλοκαίρι του 2019 και έμεινε επί δέκα εβδομάδες στα δέκα πρώτα της λίστας με τα χαρτόδετα best sellers των Sunday Times, πουλώντας πάνω από 190.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα.

Τα προηγούμενα βιβλία του Tim ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα 500.000 αντίτυπα. Έχει βραβευθεί με το Nielsen Bestseller Award. Τα μυθιστορήματά του έχουν κυκλοφορήσει σε 14 χώρες. Ζει στο Νότινχαμσαϊρ με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.