Πιο συγκεκριμένα, το μουσικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου στο Faust διαμορφώνεται ως εξής:

STONY SUGARSKULL

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Stony Sugarkull και η μπάντα της θα εμφανιστούν για μία και μοναδική βραδιά στη σκηνή του Faust. Η psychedelic, shoegaze, dream pop μπάντα έχει τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλη γκάμα διαθέσεων και συναισθημάτων με έναν απλό συνδυασμό φωνητικών, κιθάρας, μπάσου, synth και κρουστών.

D.K. & THE BAND

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι D.K. & The Band προέρχονται από εντελώς διαφορετικά backgrounds με κοινή συνισταμένη το rockabilly-rocknroll όπου και κινούνται στις παρυφές αυτών των ειδών. Το μουσικό ύφος της μπάντας είναι καθαρά Αμερικάνικο Αυθεντικό Rock ‘N’ Roll και Rockabilly με επιλεγμένες διασκευές από τις δεκαετία του 50 με αρχές 60.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΑΡΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ένας νέος καλλιτέχνης που αναζητά την μουσική του ταυτότητα. Ένα οne man show, μια διαδρομή ανάμεσα σε πολλά μουσικά είδη, με ένα πιάνο, μια φωνή, ένα looper, special guests, πολύ χιούμορ και με τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του Χ. Μαστρογιαννίδη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

O Αντώνης Βλάχος μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο project αγγλόφωνων μουσικών επιλογών και δυναμικών ερμηνειών, που απαρτίζουν ένα ενεργειακά υψηλό show σε μια διαδρομή που εμπεριέχει τραγούδια από τα 70’s έως και το σήμερα. Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από το πρώτο άλμπουμ του.

SHADY ROOTS

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το ύφος του σχήματος σκιαγραφείται μέσα από τον ακατέργαστο και δυναμικό ήχο των ηλεκτρικών blues των δεκαετιών 50’s – 60’s με επιρροές από Muddy Waters, Albert King, T-Bone Walker, Magic Sam, Freddie King κα.

THE GUILTIES

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Πάρις Θωμόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής γνωρίστηκαν μέσα από τις μελωδίες του ενός και τους στίχους του άλλου. Η Grunge συναντάει τον Χατζιδάκι, η classic rock συνδιαλέγεται με τα ρεμπέτικα και τα blues και προκύπτουν μελωδίες αλλόκοτες, ευαίσθητες και ηλεκτρικές.

ROPE RITUALS

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η ομάδα Athens Shibari στην παράσταση ROPE RITUALS δημιουργεί μία ατμοσφαιρική performance με την τέχνη του shibari. Οι καλλιτέχνες της βραδιάς η Miss Eris (ES) μαζί με τον Marcos Rovilos (IT), o Alexis D (GR) με μοντέλο την LaPeste (GR) και η WisDomme (GR) μαζί με την Psychopsis (GR).

MOOD SWINGS

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι Mood Swings σας προσκαλούν σε μια βραδιά σε swing, soul & rock n roll ρυθμούς. Ταξιδέψτε μαζί τους στις αγαπημένες μελωδίες των Beatles, Elvis, Aretha Franklin, Janis Joplin, Etta James, Joe Cocker, Caro Emerald, στις ταινίες του Tarantino και των Blues Brothers, αλλά και στη Λατινική Αμερική.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ LIVE

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Κρυσταλλία σαλπάρει βιαστικά για Cuba, ταρακουνά την “Havana” της Camila Cabello, λικνίζεται στους Latin ρυθμούς των Orishas, κάνει μια στάση στην γλυκιά αγκαλιά του Carlos Santana και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής με τον Shantel και το Disko Partizani.