Την τρίτη χρονιά εκδηλώσεων στο σκοτάδι ανακοίνωσαν η ΑΜΚΕ «Σπουδαία Events». Πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιώντας ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις, εξυπηρετούν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών. Δίπλα τους, σταθερός αρωγός και συνεργάτης, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί για τρίτη σεζόν της ιδιαίτερης σειράς εκδηλώσεων.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο αισθαντικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Απόστολος Ρίζος θα χαρίσει μία μοναδική μουσική παράσταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την πραγματική ουσία των τραγουδιών· το φως μέσα μας. Με τα έσοδα της παράστασης θα υποστηρίξει το έργο της ΑΡΩΓΗΣ, του σωματείου ατόμων με προβλήματα όρασης νομού Κυκλάδων.

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Ρίζο:

Σε ηλικία μόλις 19 χρονών τον άκουσε για πρώτη φορά ο Νίκος Ζούδιαρης στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ», δίπλα στον Γιώργο Ζήκα και τον Τάκη Μπουρμά και αργότερα τον επέλεξε ως ερμηνευτή του καινούργιου κύκλου τραγουδιών του με γενικό τίτλο «ΕΝΑΣ ΚΥΚΝΟΣ ΚΛΑΙΕΙ». Η ερμηνεία του στο “Τι να θυμηθώ”, θεωρείται πλέον από τις κλασικές του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.

Μετρώντας πλέον 23 χρόνια στη δισκογραφία, η ιδιαίτερη φωνή του και οι ξεχωριστές επιλογές των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει τον τοποθετούν αναμφίβολα στους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Στην παράσταση «Το φως μέσα μας» συμμετέχουν:

  • Απόστολος Ρίζος – Ηλεκτρική Κιθάρα, Φυσαρμόνικα, Φωνή
  • Λένα Χατζηγρηγορίου – Βιολί, Φλογερές, Φωνητικά
  • Νίκος Κασσαβέτης – Κρουστά, Drums
  • Ηλίας Καρούμπαλης – Ηχοληψία

Λίγα Λόγια σχετικά με την ΑΡΩΓΗ:

Το εν λόγω Σωματείο έχει να παρουσιάσει εξαιρετικά σημαντικό έργο, μέσα από πολλές και ποικίλες ενέργειες, δράσεις και εκδηλώσεις με κύριους στόχους δραστηριότητας, τη διαρκή αναβάθμιση της καθημερινής διαβίωσης των μελών του, την ισότιμη συμπερίληψη τους στην κοινωνία, τη σωστή ενημέρωση και περαιτέρω ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας για τα θέματα της οπτικής αναπηρίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους ενήλικες του αύριο.