Την προσωπική του εικαστική γραφή παρουσιάζει στο Βόλο ο Χρίστος Σιψής στο πλαίσιο έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τέχνης « δ. » Η έκθεση με τίτλο «Συναύγεια – Είδώλων Εκπάγλων Είδωλα» περιλαμβάνει έργα με θέμα τη γυναίκα καθώς και τοπία που δημιουργούν ένα αντισυμβατικό σύνολο αντιπροσωπευτικό του δημιουργού τους.

Ο Χρίστος Σιψής, γεννήθηκε στο Βόλο όπου και επέστρεψε μετά από σπουδές στη Γαλλία. Με την ολοκλήρωση της επαγγελματικής ενασχόλησης στην εκπαίδευση αφοσιώθηκε στη ζωγραφική αλλά κα στη γραφή δίνοντας παράλληλα έμφαση στη μουσική με τη λειτουργία με τη δική του εποπτεία ηλεκτρονικής πύλης σχετικής με την παρουσίαση και προβολή μουσικής και μουσικών. Κατοικεί μόνιμα στις Μηλιές Πηλίου με μικρές διαφυγές στην Αθήνα και αλλού για την παρουσίαση της δουλειάς του και την παρακολούθηση άλλων σχετικών δρώμενων.

Η ονειρική όπως έχει χαρακτηριστεί καλλιτεχνική του τεχνοτροπία λειτουργεί υπαινικτικά για την ανάδειξη σκέψεων και προβληματισμών με στόχο όπως ο ίδιος δηλώνει την οικειοποίηση από τον δέκτη – θεατή ως αναφορά, έκφραση αλλά και αποδοχή του θέματος. Χρώματα και μορφές άλλοτε σε άπλετο φως και άλλοτε σε σκιές ο Χρίστος Σιψής υμνεί με τον δικό του τρόπο τη μοναδικότητα της ομορφιάς – ψυχής και μορφής. Παράλληλη αλληλουχία αναδεικνύεται και με τα τοπία – ως τόποι και προορισμοί διαφυγής της σκέψης.