Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στις 20:30, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα θα αφηγηθεί στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη τη δικής της διαδρομή, στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.

Δεν σκέφτηκε ποτέ στη ζωή της να γίνει οτιδήποτε άλλο από τραγουδίστρια. Έμοιαζε να είναι η φυσική της κατάληξη. Μικρή… γρατζουνούσε ένα μπουζούκι που υπήρχε στο σπίτι και ονειρευόταν ότι ακούει τον εαυτό της στο ραδιόφωνο.

Από το «Έμμετρο», μια μικρή μουσική σκηνή στο Μοσχάτο, στα ρεμπετάδικα, (Παλιά Μαρκίζα, Αστροφεγγιά, Δέκα Εντολές) κι από εκεί στους μεγάλους χώρους στους οποίους εμφανίζεται σήμερα και τους γεμίζει ασφυκτικά.

Από το 2003, όταν πρωτοακούσαμε την υπέροχη φωνή της στο «Με τα μάτια κλειστά», σε μουσική και στίχους του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, στο 2007, όταν κυκλοφόρησε το «Έχω άνθρωπο» των Θοδωρή Γκόνη και Κώστα Λειβαδά, κι από εκεί στις πρόσφατες συνεργασίες της με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τους στιχουργούς Γεράσιμο Ευαγγελάτο και Οδυσσέα Ιωάννου.

Μόνο που αυτή η κουβέντα θα είναι σαν ραδιοφωνική εκπομπή, με πολλά τραγούδια (συνοδεία ακορντεόν) ανάμεσα στις ιστορίες που θα διηγηθεί. Και στο τέλος της βραδιάς… περισσότερα τραγούδια, από φίλους και συνεργάτες της, σε ντουέτα-έκπληξη!