Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν πραγματικό Caveman… Η μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του Broadway, η κωμωδία φαινόμενο του Rob Becker «Caveman» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο Coronet.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν πραγματικό Caveman… Για να μιμούνται οι άντρες και να αποφεύγουν οι γυναίκες! Η μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του Broadway, η κωμωδία φαινόμενο του Rob Becker «Caveman» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο Coronet.


Ενας πρωταγωνιστής μόνο. Ο Caveman. Από την προϊστορική εποχή μέχρι τις σύγχρονες ημέρες των σύγχρονων ερωτικών σχέσεων, προσπαθεί να κατανοήσει τη σχέση μίσους και πάθους μεταξύ αντρών και γυναικών. «Μα γιατί δεν τα βρίσκουν οι άντρες με τις γυναίκες;», το αρχικό ερώτημα που θα ξετυλίξει μία σειρά κωμικών και ανατρεπτικών καταστάσεων.


Ο Σωτήρης, ο ελληνοποιημένος Caveman, από την Αναστασία Παπαστάθη που επιμελήθηκε τη διασκευή του έργου, είναι ο κεντρικός και μόνος ήρωας, τον οποίο ενσαρκώνουν ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Χριστόδουλος Στυλίανού εναλλάξ. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς.


Ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος… Τσακώνεται με τη γυναίκα του… Ως φυσικό επακόλουθο των συνηθισμένων παρατραβηγμένων ερωτικών σχέσεων, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.


Η ιστορία ξετυλίγεται και το κοινό συμμετέχει σε όλη τη διαδρομή, με αποτέλεσμα τις απρόβλεπτες εξελίξεις, τις ανατροπές, τις εκπλήξεις και τις απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.


Σύμφωνα με αναλυτές και ψυχολόγους η παράσταση αποτελεί εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας… η επιτυχία της σε 30 χώρες παγκοσμίως έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.


Info
«Caveman» του Rob Becker
Πρεμιέρα: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου
Σκηνοθεσία – Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη
Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Θέατρο Coronet
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
τηλέφωνα: 210 7012123 και 210 7012511
www.coronet.gr