Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στο Floral Books + Coffee, ο σκηνοθέτης Γιώργος Νούσιας, οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές του σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, Το κακό στην εποχή των ηρώων, συζητούν με το κοινό!

Το κακό στην εποχή των ηρώων, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Νούσια, είναι μια περιπέτεια τρόμου με ανατρεπτικό χιούμορ, που συνδέει τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και τη σύγχρονη Αθήνα με νήμα Το Κακό και με απειλή αιμοβόρα ζόμπι!

Πρόκειται για το σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, χωρίς να χάσει τον αυθορμητισμό της ταινίας Το Κακό (2005), το οποίο χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές για τα δεδομένα του ελληνικού κινηματογράφου, στους τομείς του make up, των ειδικών εφέ, και της φωτογραφίας.

Είναι μια παραγωγή της Ekso Productions, σε συμπαραγωγή με την Audio Visual, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, την Graal, την Strada Productions, τον Λάμπρο Τριφύλλη, και την boo productions και διανέμεται από την Audio Visual Enterprises S.A.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε τα trailers και τα making of της ταινίας και να μιλήσετε με τους δημιουργούς για τη… γένεση του Κακού!