Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Sustainable Fashion workshop από το British Council στη Γαλλία ένα διήμερο αφιερωμένο στο Sustainability στη Μόδα θα λάβει χώρα και στην Αθήνα σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό Atopos cvc.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00 στο νεοκλασικό κτίριο του οργανισμού στην οδό Σαλαμίνος 72 στο Μεταξουργείο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του event. Η βραδιά θα περιλαμβάνει συζήτηση ανοιχτή στο κοινό με σημαντικούς ομιλητές και καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίαση σπάνιων χάρτινων ενδυμάτων από τη συλλογή της Atopos cvc και προβολή φιλμ. Συγκεκριμένα, η Alice Holmberg (social entrepreneur και associate lecturer στο Central Saint Martin’s), η Orsola De Castro (ιδρύτρια και διευθύντρια του Fashion Revolution), ο Στάμος Φαφαλιός (διευθυντής της Atopos cvc) και οι Ζeus+Dione (fashion designers) θα μιλήσουν για το θέμα του Sustainable Fashion σε μια συζήτηση που θα συντονίσουν η δημοσιογράφος Έφη Φαλίδα (Τα Νέα) και η δημοσιογράφος Elis Kiss (Καθημερινή english edition, K).

Παράλληλα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθεί το Sustainable Fashion workshop για νέους σχεδιαστές και επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας με εισηγήτρια την Alice Holmberg. Η συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο σχετικό open call.

▪ Η συζήτηση και το workshop θα γίνουν στην Αγγλική (χωρίς ταυτόχρονη μετάφραση)

Πως να κάνετε αίτηση για το workshop

Για να συμμετάσχετε στο workshop θα πρέπει να στείλετε email στη διεύθυνση office@atopos.gr (Τίτλος Θέματος: Open Call Sustainable Fashion Workshop at Atopos cvc – Application) μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2017 συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί στα Αγγλικά.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Με την υποστήριξη

Fashion Revolution | Fair Trade
Evharis | Fimi | Citrus