Η υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου Έιμι Άνταμς πρωταγωνιστεί σε μια γλυκόπικρη τραγική κωμωδία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κριστίν Τζεφς.

Την Άνταμς πλαισιώνει ένα καστ, που περιλαμβάνει την Έμιλι Μπλαντ (Ο Διάβολος Φοράει Prada), τον κάτοχο Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου Άλαν Άρκιν (Little Miss Sunshine) και τον Στιβ Ζαν (Σαχάρα).

H ταινία Στεγνό Καθάρισμα:  Η Ρόουζ και η αδερφή της, Νόρα, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά και αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν σε έναν ασυνήθιστο επαγγελματικό χώρο. Ανοίγουν ένα γραφείο με το όνομα \”Sunshine Cleaning\”, όπου προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού σε σκηνές εγκλήματος, αλλά και απομάκρυνση τοξικών υλικών. Ο εκκεντρικός πατέρας τους, Τζο, οργανώνει τη μια κομπίνα μετά την άλλη, ενώ παράλληλα διδάσκει τον οκτάχρονο εγγονό του πώς να βγάλει ένα εκατομμύριο δολάρια. Η μη συμβατική οικογένεια κυνηγά απεγνωσμένα την κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη ζωή και να ξεμπλέξει από τους μπελάδες που έχει δημιουργήσει.