Ο ΟΚΑΝΑ διοργανώνει μία ξεχωριστή συναυλία με τα Υπόγεια Ρεύματα, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Θάνο Μικρούτσικο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ευόδωση του σκοπού του συλλόγου, που είναι η ενίσχυση της μονάδας Εφήβων-Νέων Ατραπός.

Πρόκειται για μια οπτικοακουστική συναυλία, όπου το γνωστό συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα διασκευάζει και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών, όπως Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί και παίζοντας πιάνο, ολοκληρώνει και  δυναμώνει τη φωνή του σχήματος, ενώ ο Χρήστος Θηβαίος, θα ερμηνεύσει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Ο Άρης Σπυράτος σκηνοθετεί, επιμελείται και προβάλει βίντεο και φωτογραφικό υλικό με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art) και σε συνδυασμό με τη φωτιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μανώλης Μπράτσης, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα κομμάτια. Στην επιμέλεια ήχου είναι ο Γιώργος Κορρές.

Η μονάδα Εφήβων-Νέων Ατραπός αποτελεί ένα πλήρες θεραπευτικό πρόγραμμα για εφήβους και νέους έως 24 ετών και τις οικογένειες τους. Ο σκοπός της Μονάδας είναι η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, εκπαίδευσης και θεραπείας των εφήβων και των οικογενειών τους, προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης απεξάρτησή τους από τις ουσίες. Όσον αφορά τους εφήβους, στους οποίους δεν έχει ακόμα εγκαθιδρυθεί η εξάρτηση, σκοπός είναι η έγκαιρη παρέμβαση για τη διακοπή της χρήσης.