Το ΧοροΘέατρο ΟΚΤΑΝΑ και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος παρουσιάζουν ένα πολυσύνθετο θέαµα, µε πολύ λάµψη, αλλά και βαθύ σκοτάδι, υπό τους (παράξενους) ήχους των κομματιών του Michael Jackson…

Το project πήρε τον τίτλο Neverland – Blood on the dancefloor, παρουσιάζοντας τον Peter Pan και τη Wendy, ως άλλες εκδοχές του Michael Jackson και της Elisabeth Taylor αντίστοιχα, οι οποίοι συναντιούνται για τελευταία φορά στη Χώρα του Ποτέ, ανασυνθέτοντας κομμάτια του κοινού παρελθόντος τους.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ενορχηστρώνει μία παράσταση υπό τους ήχους της «χαοτικής» μουσικής του Δημοσθένη Γρίβα και των «σκοτεινών» video του Βασίλη Κεχαγιά, με την ιδέα του άπιαστου ονείρου, αλλά και της χαμένης παιδικότητας σε κεντρική θέση.

Στην παράσταση η βραβευμένη Έλενα Τοπαλίδου και ο Παναγιώτης Κοντονής, οι δύο βασικοί ερμηνευτές της ΟΚΤΑΝΑ, συνδιαλέγονται µε τον Hip Hop dancer Γιώργο Kωστόπουλο, αντιπαραθέτοντας τους χορευτικούς τους κόσμους σε µια ιδιότυπη πάλη η οποία θα υπογραμμιστεί από την παρουσία «τυχαίων επισκεπτών» στη σκηνή.

Οι τρεις χορευτές κινούνται σ’ ένα περιβάλλον ασφυκτικό, κατάµεστο από αντικείμενα. Στη Neverland, μοιραία, τα σκηνικά αντικείμενα ξεπερνούν την υλική τους υπόσταση και γίνονται ιδέες.

Ο Δημοσθένης Γρίβας συνοδεύει live τους χορευτές µε την ηλεκτρική του κιθάρα σε πρωτότυπη μουσική αλλά και διασκευές γνωστών μουσικών κομματιών του βασιλιά της Pop Michael Jackson, του οποίου η εικόνα έρχεται να στοιχειώσει τη σκηνή.