Τα τραγούδια του Cash, που είναι το δεύτερο άλμπουμ της κοινής τους πορείας, γράφτηκαν σε περίοδο τριών χρόνων και ηχογραφηθήκαν σε διάστημα τριών ημερών. Έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές ζωντανά στις συναυλίες του γκρουπ και επιτέλους με το Cash αποτυπώνονται σε βινύλιο.

To άλμπουμ αποτελείται από οκτώ πρωτότυπα κομμάτια και δύο διασκευές σε παραδοσιακά gospel (Wade in the Water, Satan Your Kingdom Must Come Down). Ξεκινάει με το Heartbreaker, το πιο uplifting κομμάτι του δίσκου, ενώ ξεχωρίζουν το Without Saying Goodbye, μία soulful σύνθεση που θυμίζει τον αμερικανικό νότο του Ταραντίνο, το Mountaintop, ένα αργόσυρτο spiritual blues-προσευχή κατά της βίας της πόλης, και το My Bird, ένα χορευτικό old school Swing.Το σύνολο του δίσκου έχει gospel επιρροές και στοιχεία rhythm & blues, soul, swing.

Στη λάιβ παρουσίαση στο Ρομάντσο, θα συμμετέχουν πέντε ακόμη φίλοι/μουσικοί: Zωή Μουράτογλου, Thaliah – Backing Vocals, Γιάννης Δημητριάδης – Keyboards, Ιάκωβος Κρόκος – Harmonica, Γιάννης Τσερώνης – Baritone Sax

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Blue John.

Οι Sugahspank! & The Swing Shoes είναι οι:

Sugahspank! – Φωνητικά
Άδωνις Γουλιέλμος – κιθάρα
Γιώργος Κούτρας – κιθάρα, lap steel
Πάνος Τομαράς -μπάσο
Γιώργος Κατσάνος – ντραμς

Το Cash κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων από την Moving Coil Records σε επιλεγμένα δισκοπωλεία. To εξώφυλλο του άλμπουμ έχει σχεδιάσει η Sugahspank!


Κεντρική φωτογραφία θέματος: ©Αναστασία Βουτυροπούλου