Ο μαγικός κόσμος του Tim Burton σε καλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι όπου μπορείς να γιορτάσεις το Halloween στο 6ο κατά σειρά Suburbia event που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου. Όπως κάθε φορά, η τοποθεσία θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα, μόνο σε όσους θα έχουν προμηθευτεί τις σχετικές προσκλήσεις, ενώ το line up, όπως πάντα, παραμένει κρυφό. Αν επιλέξει κανείς να κάνει το δώρο στον εαυτό του ή στον κολλητό του να είναι, ένας από τους θαμώνες, δε θα πρέπει να λησμονήσει πως και σε αυτό το event απαιτείται αυστηρά το ανάλογο dress code.

Όταν τα Χριστούγεννα μεταφέρονται στο Halloween, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άκρως αναπάντεχο… To Σάββατο 30 Οκτωβρίου, έλα να το ζήσουμε μαζί!

Πώς μπορείς να βρεθείς σε ένα suburbia project;

Εφόσον η τοποθεσία του event είναι μυστική και ποτέ σε μεγάλα venues ανοιχτά προς το ευρύ κοινό, μόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το project και οι οποίοι ενημερώνονται το Σάββατο, την ημέρα τέλεσης του event, με προσωπικό μήνυμα είτε με mail είτε μέσω των σελίδων του Suburbia στα Social Media. Μέχρι σήμερα το Suburbia έχει πραγματοποιήσει 5 events συνολικά, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων σε μαγευτικές Αθηναϊκές ταράτσες, σε κοντέινερ, ακόμα και σε αποθήκες!

Το ιδιαίτερο στοιχείο με τα Suburbia projects είναι πως όλα τα events μαθαίνονται είτε από στόμα σε στόμα είτε μέσω των λογαριασμών των μελών στα social media.

Μιας και η υγεία στις μέρες μας είναι το ύψιστο ζητούμενο, ακόμα και τις ώρες τις διασκέδασης μας, στα Suburbia events τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ για την είσοδο στο χώρο ισχύουν αυστηρά όσα, σε κάθε περίπτωση, ορίζει η Πολιτική Προστασία.

Γνωρίστε τη “Λέσχη της Κομψής Αλητείας”

Το κάθε event αποτελεί ολόκληρο project για το Suburbia. Όταν τελειώνει το ένα, ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο. Από το theme, τα custom σκηνικά που είναι φτιαγμένα σχεδόν όλα στο χέρι από designers της ομάδας μέχρι τις μουσικές επιλογές όλα είναι ξεχωριστά για το κάθε event και επιλεγμένα ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όλη η φιλοσοφία της ομάδας ξεκινά γύρω από το moto “Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας”. Το να βρεθείς ως guest σε ένα project του “Suburbia” είναι μία απόδειξη πως αγαπάς την custom made διασκέδαση στα μέτρα σου αλλά και τις τάσεις της εποχής. Φιλοδοξία της ομάδας είναι να συμβαδίζει με το πιο επίκαιρο παλμό της διασκέδασης, από τη μουσική ως τα σκηνικά και τα outfits, κάθε event είναι φτιαγμένο ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μουσική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς. Ο κόσμος στα event αξίζει να ξοδέψει χρόνο ώστε να βρει το κατάλληλο outfit και αυτό είναι που εξιτάρει τόσο τους διοργανωτές όσο και τους φανατικούς θαμώνες τους. Το στοίχημα είναι να μην βρεθείς σε μία ακόμα βαρετή εκδήλωση που πρέπει να διασκεδάσεις, αλλά να γνωρίσεις ένα ολόκληρο project, να το απολαύσεις και να ανυπομονείς για το επόμενο!

Secret Line Up | Secret Location
Dress code: The Nightmare Before Christmas/ Halloween
Only for guests following our dress code
Only with invitations