Η Straycare.gr – Αδέσποτη Φροντίδα στήνει ένα μεγάλο πασχαλινό bazaar αφιερωμένο στους μικρούς, αδέσποτους φίλους μας.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 18.00, στον πρώτο όροφο του Ρομάντσο και στόχος του είναι η ενίσχυση της προσπάθειας περίθαλψης και φροντίδας των αδέσποτων ζώων. Κατά την διάρκεια του bazaar θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε, να παίξουμε, και γιατί όχι, να προσφέρουμε ένα νέο σπίτι στα αδέσποτα μικρά τετράποδα που θα βρίσκονται στο χώρο.

Σκοπός της Straycare.gr – Αδέσποτη Φροντίδα, είναι η προαγωγή της φιλοζωικής ευαισθησίας, κάτι που καλούνται να υποστηρίξουν με την παρουσία τους και οι επισκέπτες του πασχαλινού bazaar! Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε όλοι στην αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων όσον αφορά στην προστασία οποιουδήποτε πλάσματος βρίσκεται σε ανάγκη.

Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα αποτελείται από νέους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι δράσεις της έχουν ως βασική επιδίωξη τη συμβολή στην αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου για τα ζώα.

Η ομάδα του Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εθελοντές που αναλαμβάνουν περιστατικά αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων τα οποία χρήζουν περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής αγωγής.

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ενισχύεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών της και χορηγίες.

www.straycare.gr