Είναι η πρώτη φορά που ο Μίλτος Πασχαλίδης... εισχωρεί ερμηνευτικά στον κόσμο της electronica. Ο λόγος; Ο ThroDef, από τους πιο αναγνωρίσιμους dj σ’ όλη την Μεσόγειο: η “συμπαγής” μουσική ταυτότητά του, δε χρειάζεται πλέον συστάσεις.

O ThroDef έχει στο ενεργητικό του remixes σε τραγούδια πασίγνωστων καλλιτεχνών: συνθέσεις του έχουν κυκλοφορήσει εκτός από την Meditelectro, σε συλλογές των Buddha Bar και Café de Anatolia. “Σκαρφαλώνει” τα σκαλοπάτια της επιτυχίας αλματωδώς κι αν αγαπάς τη house και δεν τον έχεις ακούσει ποτέ, μάλλον κάτι κάνεις λάθος.

Το αποτέλεσμα; Ένα ψηφιακό single όπου η αγαπημένη φωνή του τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη και η καθαρής κατεύθυνσης μελωδία, χωρίς περιττά φτιασίδια, του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται με τις ‘‘πειραγμένες’’ ηλεκτρονικές και ακουστικές γεννήτριες, τις handmade λούπες, τα vintage και τα σύγχρονα synthesizers.

Η απελευθερωτική δύναμη της ποίησης του Διονύση Καψάλη, λειτουργεί και συμπορεύεται με αυτό το νέο ηχητικό τοπίο, με όλες τις γοητευτικές λεπτομέρειες μίας ποίησης που σκύβει με προσοχή πάνω από τα ανθρώπινα και τον παραλογισμό τους.