Στις μέρες τις καραντίνας, ζήσαμε μοναχικά, κλειστά κι ίσως λίγο χάσαμε το βλέμμα μας στον ουρανό. Τώρα συναντιόμαστε ξανά, έξω, καλοκαίρι πια με ποιήματα που μιλούν για το φως, την αλλαγή, τις νύχτες κάτω απ’ το φεγγάρι. Ο ουρανός της Αθήνας που όλους μας αγκαλιάζει θα γίνει το σκηνικό της παράστασης του Μιχάλη & Παντελή Καλογεράκη.

Μελοποιημένα ποιήματα του Λόρκα, του Πρεβέρ, του Τζελαντίν Ρουμί, του Κάλας, της Γώγου, της Αγγελάκης- Ρουκ και άλλων συναντιούνται αρμονικά αυτή τη νύχτα μαζί με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους (Βουκολικόν, Προσωπικό και Κάτι Παράξενο καθώς και από τον επερχόμενο δίσκο τους Ρεμπώτικα).

Καλεσμένος αυτής της ξεχωριστής μουσικής παράστασης ο σταθερός συνεργάτης τους Απόστολος Κίτσος με γνωστά αλλά και απρόβλεπτα τραγούδια (Κάτι Παράξενο, Αλλού να μ΄αγαπάς, Summertime κλπ). Μία συναυλία που τραγουδά το σήμερα, το ηλιοβασίλεμα, το φως καθώς και τον έναστρο ουράνιο θόλο.

Μαζί τους στο πιάνο και το ακορντεόν ο Χάρης Σταυρακάκης.

Μετά το τέλος της συναυλίας θα γίνει νυχτερινή παρατήρηση με το τηλεσκόπιο Δωρίδη.

Τίτλος: Στον ουρανό κανένας δεν κοιμάται

Ερμηνεύουν:
Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης,
Απόστολος Κίτσος

Παίζουν:
Χάρης Σταυρακάκης | πιάνο, ακορντεόν
Μιχάλης Καλογεράκης | κιθάρα

Παραγωγή: Μικρή Άρκτος, www.mikri-arktos.gr


Το κοινό θα είναι καθήμενο και θα φιλοξενηθεί το 70% της χωρητικότητας. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.