Την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων επέλεξε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη για να αρχίσει την καλοκαιρινή περιοδεία της ανά την Ελλάδα. Θα εμφανιστεί στον Προαύλειο χώρο της την Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 21.00.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία της περιοδεία και με ένα ακόμη προσωπικό πλατινένιο δίσκο στο ενεργητικό της, η Aλκηστις Πρωτοψάλτη ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από μια ομάδα επίλεκτων μουσικών, και τον ταλαντούχο συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, θα ταξιδέψει το κοινό στον κόσμο των ανεπανάληπτων τραγουδιών της.

Θα ακουστούν επιτυχίες από το «Κυκλοφορώ και οπλοφορώ» μέχρι τον «Αγγελο», το «Θεός αν είναι», την «Σκανδάλη», το δυναμικό «Oλα αυτά που φοβάμαι», το ρυθμικό «Κάθε φορά» και το τρυφερό «Προλαβαίνω» αλλά και τραγούδια που αγαπήσαμε παλαιότερα, όπως «Ο Αδωνις», η «Εξοδος Κινδύνου» και το «Ανθρώπων Έργα».

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση, με φωτογραφίες της γνωστής ερμηνεύτριας που είχαν ληφθεί στο Γκάζι το 1992, πολύ πριν διαμορφωθεί σε πολυχώρο πολιτισμού.

info
Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ