Το 48 Hour Film Project Athens διανέμει σε συνεργασία με την Audio Visual τις καλύτερες ταινίες που βραβεύτηκαν στο 48 Hour Film Project Athens 2008 σε πάνω από 90 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την περίοδο, η κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας Spaper της ομάδας Filmart, που στο περσινό φεστιβάλ κέρδισε τα βραβεία 3ης καλύτερης ταινίας, καλύτερων σκηνικών και καλύτερων special effects προβάλλεται πριν την ταινία ‘Όλα θα πάνε καλά’ του Γιάννη Ξανθόπουλου όπου πρωταγωνιστούν ο Άκης Σακελλαρίου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Φαίη Ξυλά.

Πρόκειτα για ένα δημιουργικό κράμα ειδικών εφέ,  εντυπωσιακής κάμερας, σκηνικών και  ερμηνείας επιβεβαιώνουν ένα πρωτοποριακό σενάριο καυστικής σάτιρας. Το Spaper με την επιτυχής συμμετοχή του στο 48 Hour Film Project, απέδειξε πώς το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια καλή ταινία μικρού μήκους σε 48 ώρες, είναι θέληση, φαντασία, ομαδικότητα και όρεξη για δημιουργία!   
 
Στο Spaper παίζουν οι Δημήτρης Λιώλιος, Κέλλυ Πετρινιώτη, Κων/νος Καραμουσανλής, Κων/νος Συρούκης ενώ η σκηνοθεσία είναι του Μάριου Ζώγκα.