Οι Stomp εντυπωσιάζουν με κάθε εμφάνιση με τον πηγαίο αυθορμητισμό τους και την ξέφρενη δημιουργικότητά τους, στη λογική «Παίξε μουσική με ό,τι βρεις μπροστά σου», που καθιέρωσε έναν νέο τρόπο έκφρασης με φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Stomp εντυπωσιάζουν με κάθε εμφάνιση με τον πηγαίο αυθορμητισμό τους και την ξέφρενη δημιουργικότητά τους, στη λογική “Παίξε μουσική με ό,τι βρεις μπροστά σου”, που καθιέρωσε έναν νέο τρόπο έκφρασης με φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.


Οι αποκαλούμενοι και βασιλιάδες του ρυθμού θα εμφανιστούν από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού και από τις 8 έως 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Δάσους.


Στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα το 2006, οι παραστάσεις τους πήραν παράταση και 30.000 θεατές έζησαν από κοντά μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.


Οι Stomp είναι μια ομάδα μουσικών, χορευτών και ηθοποιών με αστείρευτη ευρηματικότητα, ανεξάντλητη ενέργεια και ανατρεπτικό χιούμορ με γεύση βωβού κινηματογράφου.


Oμως η επιτυχία τους δεν οφείλεται μόνο στο πρωτότυπο concept του σόου. Ο θεατής των Stomp γίνεται συμμέτοχος, συμπρωταγωνιστής σε ένα ξέφρενο πάρτυ.


«Χορέψτε με τη σκούπα σας, φλερτάρετε με την εφημερίδα σας, τραγουδήστε με το νεροχύτη σας, Ζήστε το!» είναι το σλόγκαν που έχει ξεσηκώσει τα τελευταία 20 χρόνια εκατομμύρια κόσμου και έχει καθιερώσει τους Stomp ως τη νούμερο ένα εμπειρία διαδραστικής διασκέδασης.


info
Aθήνα, Θέατρο Λυκαβηττού: 1, 2 & 3 Σεπτεμβρίου
Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους: 8, 9 & 10 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες: 210 6465000
Εισιτήρια:Αγοράστε τώρα το εισιτήριά σας με έκπτωση 10 ευρώ.
Τιμές για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων: Α Ζώνη (αριθμημένες θέσεις): 45 Ευρώ, Β Ζώνη: 35 Ευρώ, Γ Ζώνη: 25 Ευρώ
Προπώληση: Virgin Megastores, Village Cinemas