Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάζει μία χορευτική εκδήλωση, με τίτλο Rhythm is Everything, στις 26 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του πρωτοποριακού Green Design Festival, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου στις έξι το απόγευμα, η Πλατεία Συντάγματος θα φιλοξενήσει το μοναδικό και δυναμικό θέαμα Rhythm is Everything των Tapmotif και των Drumvoice!

Οι Tapmotif και Drumvoice, μέσα από τις κλακέτες, το body percussion και τα κρουστά όργανα, θα μας αποδείξουν ότι για τους καλλιτέχνες, αλλά και για τους θεατές, κανένα αντικείμενο δεν είναι άχρηστο, αφού κρύβει μέσα του το ρυθμό και τη μουσική.

Βαρέλια, πλαστικά μπουκάλια και σακούλες δημιουργούν μουσικά και χορευτικά μοτίβα, πάντα φιλικά προς το περιβάλλον, σε μια ακόμη προσπάθεια να ανακαλύψουμε ξανά ότι με κοινό παρανομαστή τη μουσική, άνθρωπος και φύση μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, αφού τα πάντα είναι ρυθμός.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ΑΥΡΑ, it’s so easy being green, συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο Green Design Festival, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και αποτελεί μια πρωτότυπη, δωρεάν, πολιτισμική δράση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Αθήνας, και όχι μόνο, για περιβαλλοντικά και οικολογικά ζητήματα μέσα από πρωτοποριακές εκδηλώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος χώρος δράσεων του Green Design Festival είναι η Πλ.Συντάγματος και η διάρκεια του φεστιβάλ είναι από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στόχος του φεστιβάλ είναι ν’ αφυπνίσει τις συνειδήσεις των πολιτών και να καθοδηγήσει σε νέες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, ώστε η πόλη μας και η ζωή μας μέσα σε αυτή να γίνει καλύτερη.