Για πρώτη φορά οι ήρωες ίπτανται και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Η θεατρική παράσταση “Στη Χώρα του Ποτέ…“, βασισμένη στο μυθιστόρημα του J.M Barrie, “Πήτερ Παν”, απαρτίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς εκπαιδευμένους στα εναέρια ακροβατικά.

Στη Χώρα του Ποτέ…

Ο Πήτερ Παν, το ανέμελο και σκανδαλιάρικο παιδί που δεν ήθελε να μεγαλώσει, μας ταξιδεύει στο απομονωμένο μικρό νησί, εκεί που μόνο αυτός μπορεί να πάει, στη Χώρα του Ποτέ, όπου ζουν διάφορα φανταστικά πλάσματα. Οι ήρωες μπλέκουν σε πολλές περιπέτειες, τις οποίες ξεπερνούν μέσα από τη συνεργασία.

Ο παράξενος και φανταστικός κόσμος της Χώρας του Ποτέ αγκαλιάζει όλα τα παιδιά και όλα τα πλάσματα της γης, το καθένα με τη διαφορετικότητά του. Εκεί μπορούν ελεύθερα να ονειρευτούν και, βοηθώντας το ένα το άλλο, να πετύχουν τους στόχους τους. Με τη συνεργασία και την αγάπη το αδύνατο γίνεται δυνατό, η φαντασία γίνεται πραγματικότητα…. Μια πραγματικότητα που έχουν επιλέξει ο Πήτερ Παν και οι φίλοι του, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά.

Το παραμύθι αποδίδει θίασος που αποτελείται από ηθοποιούς- ακροβάτες. Ο μαγικός κόσμος του Πήτερ μεταφέρεται κυριολεκτικά στον αέρα! Τα εναέρια ακροβατικά, από τις πιο διαδεδομένες θεμελιώδεις τέχνες του τσίρκου, παντρεύονται με τον θεατρικό λόγο. Ο μαγικός παραμυθένιος κόσμος της Χώρας του Ποτέ “αιωρείται”, δημιουργώντας μια παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά. Χαρίζει μια συναρπαστική περιπέτεια που μαγεύει τα όνειρα και ανοίγει δρόμους στη φαντασία.

Συντελεστές:

Καλλιτεχνική & Σκηνοθετική επιμέλεια: Ομάδα Κράμα
Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Τσεκουρλούκης

Συμμετέχουν: Δημήτρης Μακρής, Ηλέκτρα Καρτάνου, Τάσος Κοντόγιωργας, Άννα Πατσικού, Αντιγόνη Σουλάκου

Διάρκεια παράστασης  1:30′ με διάλειμμα