Ένας νέος «Κύκλος», που κινείται γύρω από την παράδοση, ξεκινά στο Kyklos Live Stage. Η ομάδα της μουσικής σκηνής που όλοι αγαπήσαμε, μας περιμένει σε έναν φιλόξενο, ζεστό χώρο που πριμοδοτεί την επικοινωνία και την διάδραση με το κοινό.  Η ορχήστρα «Κανών» και η Σοφία Μάνου υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους τους για 3 Κυριακές.   

Παναγιώτης Λάλεζας και Μάνος Αχαλινωτόπουλος (5/1), το κοπέλι της Κρήτης Μιχάλης Τζουγανάκης και ο ταλαντούχος εργάτης της παράδοσης Μάνος Κουτσαγγελίδης (12/1), το πάντα καλοσυνάτο και χαμογελαστό κορίτσι Αρετή Κετιμέ, ο μαΐστωρ του παραδοσιακού τραγουδιού και ο συνεχιστής της τέχνης Αντώνης και Θωμάς Κυρίτσης (19/1)

Ελληνική, Παραδοσιακή και Βυζαντινή μουσική με εκλεκτές ελληνικές φωνές.

Ένα σεργιάνι στο «υφαντό» του αργαλειού του χρόνου, που μέσα σ’ αυτό πλέκονται μελωδίες, στίχοι και τραγούδια που μας ταξιδεύουν στα μονοπάτια του Ελληνισμού.

Ο Γιάννης Παυλόπουλος με το βιολί και το τραγούδι του, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με το νέυ του, ο Νικόλαος Αυγουστίδης με το ούτι του, ο Ανδρέας Νιάρχος με τα κρουστά του, ο Mampre Kasartzian με το bass του, ο Θοδωρής Γιαννόπουλος με το λαούτο του, η Στέλλα Βαλάση με το σαντούρι της, ο Γιώργος Δεμελής με το κανονάκι και το τραγούδι του, ο Θοδωρής Τασούλας με το κλαρίνο του και η Σοφία Μάνου με το τραγούδι της, θα μας ταξιδέψουν από τη Μικρά Ασία, στην Πόλη και στη Θράκη, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στα νησιά, στη Θεσσαλία, στο Μωριά και στη Ρούμελη.