Το EL VIAJE music bar, το βιβλιοπωλείο Βιβλιοστάτης και οι εκδόσεις Μελάνι, την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, έχουν την τιμή να παρουσιάζουν δύο από τους σημαντικότερους νέους συγγραφείς του καιρού μας την Στέργια Κάββαλου και τον  Κωνσταντίνο Πουλή.

Θα παρουσιαστούν οι νέες συλλογές διηγημάτων τους:

«Φαμιλιάλ» και «Ο θερμοστάτης»

Βιογραφικά στοιχεία των συγγραφέων:

Η Στέργια Κάββαλου γεννήθηκε τον Μάρτη του 1982 στην Αθήνα. Είναι πεζογράφος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μεταφράστρια. Με τη συλλογή διηγημάτων της «Αλτσχάιμερ trance» (εκδ.Τετράγωνο) ήταν υποψήφια στην κατηγορία ‘Πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα’ του λογοτεχνικού περιοδικού Διαβάζω 2011. Συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών του Ε.ΚΕ.ΒΙ. μετά από πρόταση του ίδιου περιοδικού. Το 2012 έλαβε υποτροφία ενθάρρυνσης από το CNL (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου της Γαλλίας) για το επόμενο βιβλίο της με τίτλο «Αντίστροφα-Love will tear us apart». Με την ποιητική συλλογή της «Πλαστική άνοιξη» ήταν υποψήφια για το «Βραβείο Γιάννη Βαρβέρη 2014» Αρθογραφεί στον ηλεκτρονικό Τύπο και φοιτά στο cultural management μεταπτυχιακό του Παντείου Πανεπιστημίου.

http://stergia.yolasite.com/

Ο Κωνσταντίνος Πουλής γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Σπούδασε κοινωνιολογία και αρχαίο δράμα στην Ελλάδα και την Αγγλία. Έχει δημοσιεύσει λογοτεχνικά κείμενα, βιβλιοκρισίες και δοκίμια στα περιοδικά «Πλανόδιον», «Πάροδος», «Μπιλιέτο», «Κ», «Νέα Εστία», «Σημειώσεις» και «Νέο Πλανόδιον». Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού «Νέο Πλανόδιον» και αρθρογραφεί στο www.thepressproject.gr. Εδώ και δεκαπέντε χρόνια παίζει θέατρο με την ομάδα Τσιριτσάντσουλες.

http://pouliskonstantinos.blogspot.gr/