Ξεκινώντας από το 2012 με ένα EP και δύο προσωπικούς δίσκους στην Inner Ear Records, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από ραδιόφωνο και ακροατές, η Σtella θεωρείται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην ελληνική pop σκηνή.

Είναι ιδρυτικό μέλος των Fever Kids και, από το 2014, συνεργάζεται με τον παραγωγό NTEiBINT, με τέσσερις κυκλοφορίες στη βελγική Eksimo Recordings. Το Μάρτιο του 2017 συμμετείχε στο South by Southwest Music Festival (SXSW) στο Austin, Texas.

Info:

www.stellathemusic.com/

Οι Venus Volcanism & In Atlas είναι το μουσικό σχήμα της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas. Συναντήθηκαν στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια. Έκτοτε, με τη μουσική τους σύμπραξη, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο εξερευνούν, αμφισβητούν και επαναπροσδιορίζουν έννοιες όπως ο έρωτας, το μίσος, η ύπαρξη , ο ανθρωπισμός, μέσα από το πρίσμα lo-fi συνθέσεων.

Η μουσική τους περιέχει στοιχεία όπως θέρεμιν, samples, συνθεσάιζερ και φωνητικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν επίσημα το πρώτο τους κομμάτι Reconstruction, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο Phormix Tape, Light of Consiousness.

Info:

https://soundcloud.com/venusvolcanism
https://soundcloud.com/inatlas