Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 υποδεχόμαστε τους The East και τους Space Blanket σε ένα διπλό δυνατό πληθωρικό χορευτικό λάιβ στο Ρομάντσο.

Space Blanket

Βαριές μπότες, ατσάλινα ταμπούρα, arpeggiated σύνθια (γρέζια ενίοτε), μαγικά φίλτρα, φωνητικά, κιθάρες… Τα βασικά συστατικά του ήχου του ηλεκτρονικού δίδυμου που ακούει στο όνομα Space Blanket. Το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Ep Cosmic και κατόπιν ακολούθησαν μια σειρά από live εμφανίσεις με αποκορύφωμα τα support σε Depeche Mode και Grammatik. Το νέο άλμπουμ τους είναι ήδη έτοιμο και θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2015. Οι abdul & biscuit, παρέα με τον Vag θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα χορευτικό ταξίδι ακροβατώντας ανάμεσα στον σκληρό και τον nu-80’s ήχο, τηρώντας πιστά  την φράση με την οποία λήγει ένα επεισόδιο από τη σειρά The Wire: People are less human unless they dance – The Wire TV series

The East

Οι The East σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2014. Ανάμεσα στις ρυθμικές εξάρσεις και θορυβώδεις παύσεις του ήχου τους, εντοπίζει κανείς στάνταρ rock’n’roll φόρμες, παραδοσιακούς ρυθμούς, εμβόλιμα synths και samples, που εναλλάσσονται με διαφορετικό ειδικό βάρος κάθε φορά. Επαναλαμβανόμενα μοτίβα και φωνητικά που δεν διηγούνται αλλά υποβάλλουν ατμόσφαιρες, συμπληρώνουν τα διαστήματα ενός εκκωφαντικού ήχου που σε κυκλώνει πότε ασφυκτικός και άλλοτε ευφορικός.