Η ομάδα «Ha! Theatre Ensemble» παρουσιάζει στο Θέατρο Olvio, την παράσταση Σούπερ Γλυκός Περγαμόντος, η οποία απέσπασε το 1ο Βραβείο Scratch στο Bob Theatre Festival 2011.

Στην Αθήνα του 2014, το κακό εξαπλώνεται γρήγορα. Οι ισορροπίες κλονίζονται και η κοινωνία  υποκύπτει στο φόβο. Η εποχή έχει ανάγκη από έναν Σούπερ Ήρωα.

Ο «Σούπερ Γλυκός Περγαμόντος» ξέρει ότι, όταν θέλεις να αλλάξεις μια κατάσταση, αρκεί ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η αιώνια μάχη του καλού με το κακό είναι αναπόφευκτη.

Αναμειγνύοντας την αισθητική των κόμικ με παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία, ζωνταντεύει χαρακτήρες που αφορούν στην καθημερινότητά μας και αναζητά έναν μικρό Σούπερ Ήρωα.

Πιστή στην επινοητική μέθοδο του devising, η ομάδα «Ha! Theatre Ensemble» δημιουργεί την 4η παράστασής της, αυτή τη φορά με έντονο εικαστικό περιεχόμενο. Μέσα από τη δυναμική του σωματικού θεάτρου (physical theatre), την πρωτότυπη μουσική και τους κωμικοτραγικούς χαρακτήρες, χτίζει μια ιστορία για την ελπίδα και το θάρρος της αλλαγής.

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Βαρβιάνη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Υβόννη Τζάθα
Μουσική: Νικόλας Καπράλος, Θοδωρής Μαραϊδώνης
Κοστούμια: Κέλλυ Νικολάου

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Σκηνικά: Στέλλα Ευαγγελία Κασούμπη

Ηθοποιοί: Στέλλα Ευαγγελία Κασούμπη, Θεοδόσης Κώνστας, Γιώργος Ρουστέμης, Σάντυ Σπυρίδη, Μαργαρίτα Τρίκκα

Διάρκεια 70 λεπτά