Στο session του Φεβρουαρίου προσκαλεί τους Dave De Rose (τύμπανα), Χάρη Χαραλάμπους (ηλεκτρικό μπάσο), Στέλιο Μίχα (ηλεκτρική κιθάρα) και Ερατώ Τζαβάρα (live visuals).

Dave De Rose

Ο Dave De Rose είναι ένας αγγλο-ιταλός ντράμερ, μπασίστας, εκπαιδευτικός, συνθέτης και μηχανικός με έδρα το Λονδίνο. Αφότου μετακόμισε στο Λονδίνο το 1996, έχει ενσωματωθεί στη λονδρέζικη μουσική σκηνή δίνοντας συναυλίες και ηχογραφώντας δίσκους. Έχει συνεργαστεί με διάσημους μουσικούς σε ενδιαφέροντα projects και έχει κυκλοφορήσει οκτώ προσωπικές δουλειές.

Είναι βασικό μέλος των γκρουπ: Agile Experiments, The Day Goes, Pokus, Electric Jalaba, Flying Ibex, Harlequiin, Point X, Gufo, Embla, Carl Orr Quartet και Trio Tekke. Έχει συνεργαστεί με πληθώρα καλλιτεχνών όπως οι: Moloko, Mark Ronson, Mulatu Astatke, Jamie Cullum, Rokia Traore, Roisin Murphy, Beth Orton, Corinne Bailey Rae, Scroobius Pip, Eska, Andreya Triana, Native Dancer, Post Office, Reel People, Kaidi Thatham and Mark De-Clive Lowe. Ο Dave υποστηρίζεται από τις εταιρείες: Sonor, Zildjian και Protection Racket.

Πληροφορίεςwww.davederosemusic.com

Χάρης Χαραλάμπους

Ο Χάρης Χαραλάμπους γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Το 1997 ξεκίνησε μαθήματα στο ηλεκτρικό μπάσο με τoν Βαγγέλη Κολίρη και στη συνέχεια κλασικό κοντραμπάσο με τον Τάκη Καπογιάννη. Το 2002 αποφοίτησε από το Los Angeles Music Academy. Συμμετείχε στη big band και σε άλλα μουσικά σχήματα της ακαδημίας ενώ δούλευε παράλληλα σαν μουσικός σε live και studio sessions. Το 2004 έγινε δεκτός στο τμήμα Τζαζ του Amsterdam Conservatory όπου φοίτησε για ένα χρόνο. Από το 2005 έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα όπου εργάζεται σαν μουσικός (live, ηχογραφήσεις, μαθήματα).

Έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως οι: Mark Guiliana, Alex Foster, Femi Temowo, Γιώργος Κοντραφούρης, Γρηγόρης Ντάνης, Βαγγέλης Καρίπης κ.ά. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι: Μαρινέλλα, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Χρήστος Θηβαίος, Σάκης Ρουβάς, Μπάμπης Στόκας, Idra Kayne κ.ά. Έχει παίξει στα musical “Το μαγαζάκι του τρόμου”, “Priscilla”, “Billy Elliot”, ”Εδώ και τώρα”, ”Στον καθρέφτη του Παλλάς.”

Στέλιος Μίχας

Ο Στέλιος Μίχας, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μουσικολογία και στην κλασική κιθάρα στην Αθήνα, μετακόμισε στη Βοστόνη, όπου φοίτησε στο Berklee College of Music με καθηγητές μεγάλους τζαζίστες όπως οι: Mick Goodrick, Ed Tomassi, Hal Crook & Dave Santoro. Εμπνέεται από τις άπειρες ηχητικές ικανότητες της κιθάρας και ασχολείται με τη σύγχρονη μουσική και με την κλασική κιθάρα συνεργαζόμενος με πληθώρα άλλων μουσικών. Είναι ωστόσο εξίσου αφοσιωμένος στην ηλεκτρική κιθάρα κι έτσι συνδυάζει στη μουσική του στοιχεία και των δύο αυτών κόσμων.

Έχει δώσει συναυλίες παντού, σε dive bars και καταχωνιασμένα υπόγεια αλλά και σε αίθουσες εκδηλώσεων και στάδια. Η τωρινή του έδρα είναι η Νέα Υόρκη, όπου συνεργάζεται με την αυτοσχεδιαστική κολεκτίβα “Listening Group”, με τον μπασίστα Zach Swanson στο ντουέτο “Chamber Music”, με το ensemble “the Legal Aliens” του Leo Genovese κ.ά. Ασχολείται επίσης με δικά του solo projects, όπως το “Unanimity Quintet” μαζί με τον Daniel Carter.

Πληροφορίεςwww.steliosmihas.com

Ερατώ Τζαβάρα

Η Ερατώ Τζαβάρα εργάζεται στα ψηφιακά πολυμέσα και το video design με συνεργάτες μουσικούς και χορογράφους, ερευνώντας την πλαστικότητα του video στο χώρο και τη χρήση του σε συνδυασμό με τις ζωντανές τέχνες. Με αφετηρία τη φωτογραφία και το κολάζ, συνθέτει ζωντανά διαφορετικές τεχνικές και πηγές εικόνας, όπως το ψηφιακό animation, το live feed, το αρχειακό υλικό και το προ-μαγνητοσκοπημένο video.

Πληροφορίεςwww.vimeo.com/user12850203

Γιάννης Αναστασάκης

Ο Γιάννης Αναστασάκης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων, καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ και την τεχνική του live-sampling (είναι επίσης ο σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals). Η μουσική του είναι ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα “επιτρεπτά” όρια. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς όπως οι: Arve Henriksen, Christian Fennesz, Eivind Aarset, Λένα Πλάτωνος, Σαβίνα Γιαννάτου, Θοδωρής Ρέλλος, Χάρης Λαμπράκης, Φλώρος Φλωρίδης, Haig Yazdjian κ.α.

Πληροφορίεςwww.jannisanastasakis.com