Οι Word Of Mouth παρουσιάζουν σε πρώτη προβολή την μουσική ταινία μικρού μήκους Sound Check, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Γεραμπίνη, που συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Beatbox Battle 2009 τον Μάιο στην Γερμανία.

Το Sound Check είναι μία μουσική ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές το human beat box δίδυμο των Word of Mouth. Αποτελεί μία ανεξάρτητη παραγωγή γυρισμένη στο αστικό περιβάλλον της Αθήνας από τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Γεραμπίνη και τον διευθυντή φωτογραφίας Γιάννη Γεωργίου. Στην ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Νίκος Ορφανός, Φανή Αποστολίδου και ο Νίκος Γερογιάννης. Τα Hip Hop ακούσματα που ντύνουν την ταινία είναι από τον μουσικό παραγωγό Ed Gain.

Οι Word Of Mouth Bitman και El Pap Chico ,είναι η πιο γνωστή ομάδα Human Beatboxing στην Ελλάδα και σαν finalists του beatbox battle 2009 που γίνεται στη Γερμανία, εκπροσωπούν για πρώτη φορά την Ελλάδα στη  ιστορία του θεσμού. Beatboxing, είναι η τέχνης της αναπαραγωγής ρυθμών και beats με τη χρήση μόνο του ανθρώπινου στόματος , 

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Beatbox Show τους “Human After All” και πρωτότυπο μουσικό περιεχόμενο με βάση το Beatbox, με την φιλική συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως Sugah Spank, Mc Yinka, Dj Everlast και Dj Who Am I.