Οι τρεις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη στις 8, 9 και 10 Ιουνίου στο Θεατρο Βράχων «Μέλινα Μερκούρη» είναι sold out! Τα έσοδα της τρίτης συναυλίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στα παρακάτω ιδρύματα:

ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ “ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

Σκοπός του Ιδρύματος είναι η φιλοξενία, προστασία, διαπαιδαγώγηση, εκπαίδευση , ψυχοσυναισθηματική στήριξη και κοινωνική αποκατάσταση κοριτσιών κακοποιημένων, παραμελημένων και γενικότερα από οικογένειες με διάφορα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «ΤΥΡΤΑΙΟΣ»

Σκοπός του είναι να προωθεί αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν νέοι και νέες που παρουσιάζουν κάποιας μορφής αναπηρία.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»

Στο εργαστήρι λειτουργούν, χωρίς δίδακτρα, προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και απασχόλησης για 100 σπουδαστές με αναπηρία με στόχο την ανάπτυξη της αυτονομίας τους με την απόκτηση κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Τρεις μαγικές βραδιές λοιπόν, γεμάτες αγάπη, σεβασμό, παλμό, συναίσθημα,  ένταση και ενέργεια, θα ζήσουν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη στις 8, 9 και 10 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα

Ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», την Δευτέρα 8, Τρίτη 9, και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015. Περισσότερες πληρφορίες εδω: Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο καλοκαιρινές συναυλίες στο Θέατρο Βράχων

και εδώ: Ο Γιάννης Χαρούλης για μία επιπλέον συναυλία στο Θέατρο Βράχων