Ποιός δεν έχει σκεφτεί τί θα γινόταν, εάν έμενε με το αμάξι του στη μέση του πουθενά; Ποιός δεν έχει τρομάξει στην ιδέα να εγκλωβιστεί με την παρέα του μέσα σε έναν “σκοτεινό” πύργο; Ποιός είπε πως δεν μπορείς να γελάσεις με κάτι τρομακτικό και ποιός είπε πως δεν μπορείς να τρομάξεις με κάτι αστείο;

Το The Black Bachelor απαντάει σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα χαρίζοντας στους θεατές έναν μοναδικό συνδυασμό κωμωδίας και θρίλερ, που θα τους κάνει να ταυτιστούν με τους πρωταγωνιστές και να βιώσουν τη δική τους “διανυκτέρευση” σε έναν σκοτεινό, απομονωμένο Πύργο μίας “ξεχωριστής” οικογένειας… της οικογένειας Αδαμάκου.

photo. johnny panopoulos

Η συγγραφή του σεναρίου μίας τέτοιας ταινίας, που δεν έχουμε ξαναδεί στον ελληνικό κινηματογράφο, είναι μία εμπειρία μοναδική. Όταν σκεφτήκαμε με τον Μάριο Ιορδάνου να δημιουργήσουμε πάνω στους ήρωες της πολύ επιτυχημένης κινηματογραφικής κωμωδίας The Bachelor, μία πιο σκοτεινή εκδοχή, δεν περιμέναμε να βρούμε αυτή τη συγκινητική ανταπόκριση από τον παραγωγό Παντελή Καλατζή και από όλους τους καταπληκτικούς συντελεστές και ηθοποιούς των προηγούμενων ταινιών του franchise.

Η τριλογία είχε ολοκληρωθεί και το να ανοίξει ένα νέο και μάλιστα τόσο διαφορετικό κεφάλαιο δε φάνταζε ένας πιθανός στόχος. Θυμάμαι την ημέρα που συναντηθήκαμε με την παραγωγή, τον σκηνοθέτη και τους πέντε πρωταγωνιστές μας για την πρώτη ανάγνωση. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι ναι… η τριλογία είχε κλείσει… αλλά ένα νέο, ανατρεπτικό, ξεκαρδιστικό και σκοτεινό κεφάλαιο άνοιγε μπροστά μας και ήμασταν όλοι περισσότερο από έτοιμοι για αυτό. Σε μία εποχή που όλοι κρατάμε αποστάσεις, μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια ενός Δανού κωμικογράφου “το γέλιο είναι η πιο κοντινή απόσταση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους”.

Αυτό τον Δεκέμβριο λοιπόν, μειώνουμε τις αποστάσεις γελώντας με το The Black Bachelor! Αυτή η ταινία έρχεται να σας στοιχειώσει και να σας κάνει να “πεθάνετε” από τα γέλια!