Οι Athens Swing Cats για 7η χρονιά παρουσιάζουν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 το Snowball 2015®, τη μεγαλύτερη swing βραδιά της χώρας μας που γνωρίζει κάθε χρόνο Διεθνή αναγνώριση με εκτενή αφιερώματα στο Associated Press, CNN, BBC, TF1, Euronews, Deutsche Welle, China Central κ.α και πρωτοσέδιλα άρθρα στη Hurriyet και στη Γερμανική Donnerstag.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο με μία μεγάλη θεματική βραδυά αφιερωμένη στην αισθητική, μουσική & χορό των 1940ς. Χορός, live συγκροτήματα, shows στη σκηνή, πολλές εκπλήξεις. Σινέ Κεραμεικός. Ενα πανέμορφο μέρος το οποίο μεταμορφώνεται σε αυθεντικό 1940ς Ballroom! 

Φέτος όμως μέσα απο το Snowball 2015® oι Athens Swing Cats μας δίνουν την ευκαιρία να ενισχύσουμε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού με ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Φιλανθρωπικού Οργανισμού τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικονομική ενίσχυση των 14 Σπιτιών που λειτουργούν πανελλαδικά και φιλοξενούν παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία έχουν πέσει θύματα κακοποίησης:

Τί μας περιμένει στο Snowball 2015®:

* Swing χορευτική παράσταση με 100 χορευτές. Ξέφρενα shows που αναβιώνουν τις βραδιές που έγραψαν ιστορία στα 1940ς

* LIVE απο δύο καταξιωμένες Swing μπάντες: οι Ilias & The Notorious Troupe και οι Xenia & Plastelini MusilLab θα μας απογειώσουν με δύο ξεχωριστά live

* Δωρεάν λαχειοφόρος αγορά με δώρα σχετικά με το Swing

* Διαγωνισμός για την καλύτερη retro αμφίεση

* DJ sets απο τους ειδικούς στο είδος

* Χορός απο όλους

* Πολλές εκπλήξεις