Γνωρίσαμε τη Sma Rag Da μέσα από πρώτο της single το Take Your Time που σκαρφάλωσε στην πρώτη δεκάδα των i-tunes charts από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

 

Ένα κορίτσι που συνθέτει, γράφει, ενορχηστρώνει και τραγουδάει τα δικά τoυ τραγούδια. Μας συστήθηκε και live στα μέσα του χρόνου δίπλα στους Minor Project, την αγαπημένη νέα μπάντα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και λίγο αργότερα, ανοίγοντας τις δύο συναυλίες του Βρετανού καλλιτέχνη Tom Baxter στο Gazarte, κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις. Στις 13 Σεπτεμβρίου η νεαρή και πολύ ταλαντούχα Sma Rag Da θα εμφανιστεί ξανά live σε έναν από τους πιο ωραίους χώρους της Αττικής, ένα νησί μέσα στην πόλη, στο Island, ακριβώς στον απόηχο του καλοκαιριού και λίγο πριν παρουσιάσει το πρώτο της ολοκληρωμένο album, το Queen of the Surreal.

 

Μαζί με τους Minor Project, τους 5 αγαπημένους της φίλους που έχουν επίσης καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσουν τα ραδιόφωνα και τις καρδιές μας, θα δώσουν μία συναυλία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσουμε.