Η Audio Visual παρουσιάζει την ταινία κινουμένων σχεδίων, Σκυλάκια στο διάστημα (Space Dogs), μια διασκεδαστική 3D περιπέτεια …

για την εξερεύνηση του Διαστήματος που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα!

Πριν ο άνθρωπος καταφέρει να πατήσει το πόδι του στη Σελήνη, κάποια ζωάκια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν στην Επιστήμη τις απαραίτητες γνώσεις για τα ταξίδια στο Διάστημα. Δύο τέτοια ζωάκια ήταν η Μπέλκα και η Στρέλκα, οι σκυλίτσες που πριν από 51 χρόνια, στις 19 Αυγούστου 1960, έγιναν τα πρώτα έμβια όντα που μπήκαν σε διαστημική τροχιά γύρω από τη Γη και επέστρεψαν πίσω σώα και αβλαβή!

Δείτε ένα μίνι ντοκιμαντέρ με συλλεκτικά πλάνα για την αληθινή ιστορία της Μπέλκα και της Στρέλκα εδώ: http://dai.ly/obKUMf ή εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=vqwNw1Shb7s

Περίληψη

Μια διαστημική περιπέτεια βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Μπέλκα και της Στρέλκα, των δύο μικρών σκυλιών που ήταν τα πρώτα που πήγαν στο Διάστημα με τη Σοβιετική αποστολή του 1960!

Η Μπέλκα, ένα εκπαιδευμένο σκυλάκι τσίρκου, και η Στρέλκα, ένα πανέξυπνο αδέσποτο, θα περάσουν από αμέτρητα τεστ και στρατιωτική εκπαίδευση, υπό την καθοδήγηση ενός υπέροχου λυκόσκυλου, του Κάζμπεκ, μέχρι να επιλεγούν τελικά, ανάμεσα από δεκάδες σκυλιά, ως αυτά που θα πάνε στο Διάστημα για να φέρουν εις πέρας μια μοναδικής εμπειρίας αποστολή.

Απολαύστε σε 3D την απίστευτη περιπέτεια των πιο διάσημων σκυλο-αστροναυτών και τη δική τους εκδοχή για το πώς έγιναν όλα…

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα δύο σκυλάκια:

ΜΠΕΛΚΑ

Αριθμός Μητρώου: Νο. 233
Ονοματεπώνυμο: Μπέλα Μάνεγκε, γνωστή και ως Μπέλκα
Όνομα πατρός: Ρεϊμόντοβνα
Έτος γέννησης: 1957
Καταγωγή: Σοβιετική Ένωση
Κοινωνική καταγωγή: Καλλιτέχνης έβδομης γενιάς
Επάγγελμα: Υπάλληλος τσίρκου
Μόρφωση: Υψηλή επαγγελματική εκπαίδευση τσίρκου
Βραβεία: Χρυσό Κόκκαλο για την κατάκτηση του Διαστήματος

Χαρακτήρας: Αισιόδοξος. Μικρή εμμονή με την εμφάνιση της, αλλά είναι δικαιολογημένη εφόσον πρόκειται για αστέρι του τσίρκου. Φιλόδοξη, δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να τα καταφέρει, ενώ είναι ταυτόχρονα ευγενική και ανοιχτόμυαλη. Προσφέρει πάντοτε ένα «πατουσάκι» βοήθειας σε όποιον το χρειάζεται. Αισθάνεται όμορφα στην οικογένεια του τσίρκου και δύσκολα βγαίνει από το κτήριο του τσίρκου. Φοβάται τις αλλαγές, αλλά δεν το βάζει κάτω στις δυσκολίες.

ΣΤΡΕΛΚΑ

Αριθμός Μητρώου: Νο. 234
Ονοματεπώνυμο: Στρέλα Κόσμος, γνωστή και ως Στρέλκα
Όνομα πατρός: Σιριούσοβνα
Έτος γέννησης: 1958
Καταγωγή: Σοβιετική Ένωση
Κοινωνική καταγωγή: Διαστημική (από τον αστέρα Σείριο)
Επάγγελμα: Άνεργη
Μόρφωση: στους δρόμους της Μόσχας
Βραβεία: Χρυσό Κόκκαλο για την κατάκτηση του Διαστήματος

Χαρακτήρας: Ατίθασος, πεισματάρης. Έχει συνηθίσει να στηρίζεται στις δυνάμεις της και να μη ζητάει βοήθεια από άλλους. Εννέα φορές κινδύνεψε να χτυπηθεί από αυτοκίνητο, δεκατέσσερις φορές δραπέτευσε από τον μπόγια. Κατά βάθος είναι ευαίσθητη, αλλά δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους. Είναι δύσπιστη και καχύποπτη, περιμένει ότι οι άλλοι θα προσπαθήσουν να την ξεγελάσουν.