Η Μαρία, γράφει σε Ενεστώτα χρόνο τη δική της κασέτα σε έναν σημαντικό για εκείνη παραλήπτη. Μια κασέτα που στη ράχη της γράφει “Διάφορα”, ελληνικά και ξένα. Οι διαδρομές τους  χιαστί και η παρουσίασή τους ενστικτώδης. Τα βάθη της παράδοσης συναντούν τις μοναχικές ψηφιακές ακροάσεις στο πιο αιχμηρό μέχρι σήμερα πρόγραμμα της.

Η νεαρή τραγουδοποιός μάς καλεί να ακούσουμε μαζί αυτή την κασέτα που ετοίμασε σε μια εποχή ψηφιακή, που τα συναισθήματα των ανθρώπων στενεύουν.

Η παράσταση θα γίνει σε έναν αμιγώς θεατρικό χώρο για να μπορούμε να κοιτάξουμε καθαρά μέσα από την καφέ κορδέλα, την ώρα που θα τη γυρνάμε πίσω με το μολύβι, τους ενάλιους (βαθύτερους) θησαυρούς των ερώτων μας.

Μαζί της οι:

Σταύρος Ρουμελιώτης: κιθάρες & Σοφία Ευκλείδου: τσέλο

skrow concerts

Μία φορά το μήνα.  Για μία και μοναδική βραδιά. Ένας καλλιτέχνης δημιουργεί ένα μίνι κονσέρτο. Ποικίλες μουσικές και ρυθμοί φιλοξενούνται στο πολυμορφικό Skrow. Πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές, παρουσιάζουν ένα καινούργιο concept. Ο πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του θεάτρου αγκαλιάζει νέους αλλά και παλιούς καλλιτέχνες στηρίζοντας τους στον πειραματισμό που θα τους “επιτρέψει”- “εμπνεύσει” ο χώρος του Skrow.