Η Ελένη Ράντου μετέφρασε και απόδωσε στα ελληνικά δεδομένα το έργο του Νίκυ Σίλβερ «Νύχτα Ραδιο-Φόνων» και το παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο Διάνα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Η Ελένη Ράντου μετέφρασε και απόδωσε στα ελληνικά δεδομένα το έργο του Νίκυ Σίλβερ «Νύχτα Ραδιο-Φόνων» και το παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο Διάνα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Μια παράσταση που την παρακολούθησαν περισσότεροι από 60.000 θεατές και γνώρισε τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, ανεβαίνει και τη φετινή χειμερινή περίοδο στο θέατρο Διάνα.

Πρόκειται, σαφώς για μια αιχμηρή κωμωδία, που γελοιοποιεί – καλύτερα σατιρίζει – τη σύγχρονη συμπεριφορά, τη σύγχρονης μοναξιά της πόλης, τη σύγχρονη Νέα Τάξη πραγμάτων και… απελπισίας!

Ο συγγραφέας του έργου, Νίκυ Σίλβερ, δημιούργησε έντονες κωμικές καταστάσεις, στην προσπάθεια του να αποδώσει την παράνοια της σημερινής μεγαλούπολης, των ερωτικών – και μη – αδιέξοδων σχέσεων, του εγωισμού, της μοναξιάς, της δυσκολίας στην αναζήτηση συντρόφου. Και τα κατάφερε ιδιαίτερα καλά!

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια μητρόπολη, όπου οι οδοκαθαριστές βρίσκονται στην 6η μέρα της απεργίας τους, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να έχουν αρχίσει να εισβάλλουν επικίνδυνα γύρω και μέσα στις ζωές των έξι ηρώων.

Η περίεργη νύχτα έρχεται και είναι νύχτα μυστηρίου. Τα σκουπίδια βγαίνουν στην επιφάνεια! Εγκλήματα πάθους, σχέσεις εξάρτησης και κεραυνοβόλοι έρωτες ξεκινούν!

Έξι πρόσωπα που μπλέκονται ανάμεσα σε τρεις πυροβολισμούς κι ένα φόνο. Ο δράστης γνωστός. Το θύμα όμως; Ή μήπως το θύμα είναι γνωστό και ο δράστης άγνωστος; Συνεπώς, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ανθρώπων με μπερδεμένες συχνότητες, κάτω από τις τρυφερές μελωδίες μιας ραδιοφωνικής live εκπομπής αρχίζουν…

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Τάκης Σακελλαρίου και Ορφέας Αυγουστίδης.

Info
«Νύχτα Ραδιο-Φόνων», του Νίκυ Σίλβερ
Απόδοση – Μετάφραση: Ελένη Ράντου
Σκηνοθεσία: Γιαννης Κακλέας
Ραδιοφωνικός Εκφωνητής: Θοδωρής Μάσχας
Θέατρο Διάνα, Ιπποκράτους 7, Τηλ: 210 3626596
Έναρξη: Παρασκευή 26 Οκτωβρίου
Ημέρες και ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη 21.30, Πέμπτη 21.30, Παρασκευή 21.30, Σάββατο 21.30
Κυριακή, απογευματινή 18:30 και βραδινή 21.30
Τιμές Εισιτηρίων: Πλατεία 25 ευρώ, Εξώστης 22 ευρώ, Φοιτητικό 18 ευρώ
Ώρες ταμείου: Καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 10.00 με 13.00 και 17.00 με 22.00
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες