Ο θεατρικός δημιουργός και Σκιοπαίκτης, Ηλίας Καρελλάς συμπράττει με τη θεατρολόγο και κουκλοπαίκτρια Αναστασία Παράβα, σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο Θέατρο Σκιών όλου του κόσμου.

Ο θεατρικός δημιουργός και βραβευμένος Σκιοπαίκτης, Ηλίας Καρελλάς συμπράττει με τη θεατρολόγο και κουκλοπαίκτρια Αναστασία Παράβα, σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο Θέατρο Σκιών όλου του κόσμου, που θα αρχίσει από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11 στο Θέατρο Προσκήνιο.


Πρόκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι ανάμεσα στο φως και τη σκιά, στα χρώματα και τα σχήματα, το όνειρο και τη φαντασία, το σπαρταριστό χιούμορ και την αυθεντική συγκίνηση.


Μια πρωτόγνωρη εμπειρία όπου ο Καραγκιόζης και άλλοι αγαπημένοι χάρτινοι ήρωες, ξεπηδούν από μικρές και μεγάλες βαλίτσες, που συνθέτουν το εμπνευσμένο σκηνικό της παράστασης, για να μοιραστούν με τα παιδιά μυστικά κρυμμένα στα βάθη του χρόνου.


Οι παραστάσεις αυτές είναι ένας σπάνιος συνδυασμός δραματοποιημένης αφήγησης, παράστασης Καραγκιόζη και θεατρικού παιχνιδιού. Συντροφιά με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη.


Να σημειωθεί ότι ο Θίασος Ηλία Καρελλά για τέταρτη συνεχή χρονιά βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Πολιτισμού και στηρίζει με τις παραστάσεις του, Το Χαμόγελο του Παιδιού!


ΙNFO
Θίασος Ηλία Καρελλά
www.iliaskarellas.gr
Τηλ/ φαξ: 210 77 77 104, 210 77 77 124, 210 77 78 108
Email [email protected]