Σοβαρές τεχνικές δυσκολίες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας του Sivert Høyem στην Πάτρα, που είχε προγραμματισθεί για την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.
 

Με δεδομένο ότι η συναυλία των Αθηνών (Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου) είναι ήδη sold out, αποφασίστηκε να προστεθεί μια ακόμη εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο (Stage Volume 1). Η προπώληση για αυτή τη συναυλία ήδη ξεκίνησε.

 
Η διοργανώτρια εταιρία, προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της Πάτρας και να ανταποδώσει την αγάπη τους στον καλλιτέχνη, αποφάσισε να οργανώσει ένα day trip, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας από την Πάτρα στην Αθήνα, τους κατόχους των εισιτηρίων της συναυλίας της Πάτρας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το show του Sivert Høyem στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι. Έτσι λοιπόν, με την επίδειξη του εισιτηρίου της ακυρωθείσας συναυλίας του Sivert Høyem στην Πάτρα, οι κάτοχοι του θα μεταφερθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από την Πάτρα στην Αθήνα και πίσω, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1.
 

Σε αντίθετη περίπτωση, οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης.
 
 
Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα για το συναυλιακό tour του Sivert Høyem στην Ελλάδα διαμορφώνεται ως εξής:
 
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ)
Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ) – sold out
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου LAB ART (ΒΟΛΟΣ)
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου Principal Club Theater (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
 

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων για την ακυρωθείσα συναυλία της Πάτρας μπορεί να γίνεται από το βιβλιοπωλείο Discover που βρίσκεται στην οδό Πατρέως 30, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 624 916 έως και τις 4 Οκτωβρίου.