Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλης Σιδέρης το πρώτο μυθιστόρημα της Σίσσυς Θεοφανοπούλου, με τίτλο Αν ήμουν τραγούδι …

Πρόκειται για ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα, την προδοσία! Ένα λογοτεχνικό ταξίδι από την Νέα Υόρκη, στην Αθήνα, την Κρήτη και την Κέρκυρα! Σχέσεις που θα τεθούν σε αμφισβήτηση και συναισθήματα που θα προκαλέσουν ερωτηματικά, αντιφάσεις και διλήμματα.

Ζωντανοί διάλογοι και φρέσκος τόνος γραφής σ’ ένα έργο όπου η ανατρεπτική πλοκή κρατά το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του!

Υπάρχουν στιγμές
που το παρόν ενώνεται με το παρελθόν,
& που η ζωή ποντάρει
με βάση τα πιο απίθανα μαθηματικά.
Είναι τότε που ο χρόνος σταματά και ξεκινά να μετρά και πάλι από την αρχή.
Είναι τότε που γράφονται οι στίχοι για την πιο παράξενη μελωδία που θα μπορούσε να
συνθέσει η τύχη…

 

Περίληψη

Δυο φίλες συναντιώνται ξανά μετά από περίπου είκοσι χρόνια. Ξέγνοιαστες αναμνήσεις τις ενώνουν. Κι όμως κάτι…κάποιος τις χωρίζει.

Ερωτευμένες με τον ίδιο άνδρα και μέσα από συνεχείς ανατροπές, θα έρθουν αντιμέτωπες και θα δουν τη ζωή τους να εξελίσσεται & να επαναλαμβάνεται σαν το ρεφρέν ενός τραγουδιού.

 

Τι θα υπερισχύσει; Η φιλία; O έρωτας; Η αγάπη; Η μητρότητα; Συγχεχυμένα συναισθήματα που θα ενωθούν & θα διασπαστούν ξανά, γράφοντας τους στίχους για την πιο παράξενη μελωδία που θα μπορούσε να συνθέσει η τύχη…

 

“Όταν οι γέφυρες  γκρεμίζονται, οι θάλασσες ξεραίνονται, τα μονοπάτια γεμίζουν από ασήκωτους λίθους και η ατμόσφαιρα γίνεται ομιχλώδης σαν αφρισμένο αέρινο κύμα, τότε το μόνο που μένει είναι η αναζήτηση της πραγματικότητας. Ψεύτικη η αλήθεια που βίωνε η Ζωή, αληθινό το ψέμα που ζούσε η Σάνυ. Και στη μέση ένας άνδρας με συνεχόμενα λάθη…”

 

Η Σίσσυ Θεοφανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπoύδασε με υποτροφία Μarketing & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και έπειτα απόκτησε Μεταπτυχιακό επίσης στο Marketing από διάσημο πανεπιστήμιο της Aγγλίας.

Κατα την τρέχουσα περίοδο, εκπονεί το Διδακτορικό της σε Αγγλικό Πανεπιστήμιο πάνω στον τομέα του Στρατηγικού Marketing ενώ παράλληλα σπουδάζει Φυσική. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια Marketing, Επικοινωνίας  & ΜΜΕ στην Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει εργαστεί ως Brand Manager & Μarketing Manager σε πολύ γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες ενώ η τρέχουσα θέση της είναι Marketing Manager σε εταιρεία μεγάλου Ομίλου.

Άρθρα της πάνω στο Marketing και το Management δημοσιεύονται τακτικά σε γνωστό επιχειρηματικό περιοδικό ενώ στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει & αυτοτελή λογοτεχνικά διηγήματα σε free press περιοδικό.

Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή τηλεοπτικών & ραδιοφωνικών διαφημίσεων. Έχει μία δίδυμη αδερφή, τη Μαίρη.

Το «Αν Ήμουν Τραγούδι» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλης Σιδέρης.

Τώρα, βρίσκεται επίσης στη διαδικασία συγγραφής του δεύτερου της βιβλίου καθώς και του πρώτου της παιδικού παραμυθιού.