Οι «αμαρτωλοί» του Νίκου Σίσκου θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα τέχνης «εκφραση γιάννα γραμματοπούλου». Τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Νίκου Σίσκου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, με τίτλο «Sinners».

Οι «αμαρτωλοί» του Νίκου Σίσκου θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα τέχνης « εκφραση γιάννα γραμματοπούλου». Τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Νίκου Σίσκου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, με τίτλο «Sinners».


Στην έκθεση θα παρουσιαστεί μία σειρά συνθέσεων, που ως χαρακτηριστικό τους έχουν την ανθρώπινη φιγούρα. Οι «αμαρτωλοί» προκύπτουν μέσα από περιπέτειες ψυχής και σάρκας πλαισιώνοντάς τους του άλλες φορές με ακάνθινα μοτίβα και άλλες με ονειρικά σχήματα.


Ο Νίκος Σίσκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Το 2006 τελείωσε με άριστα τις σπουδές του στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, στο εργαστήριο του Δ. Σακελλίων και Γ. Καζάζη. Σήμερα ζει και δημιουργεί στην Αθήνα. Αυτή είναι η πρώτη του ατομική παρουσίαση στην Αθήνα, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά φεστιβάλ.


Info
Νίκος Σίσκος
Sinners
Διάρκεια: 30 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου
Έκφραση – γιάννα γραμματοπούλου, Βαλαωρίτου 9α, Αθήνα
Τηλ.: 210 3607598
email: [email protected]
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 11.00 – 14.00, 18.00 – 21.00
Σάββατο: 11.00 – 14.00
Κυριακή και Δευτέρα κλειστά