Σάββατο 27 Ιουνίου | Sin&Soul

Με μουσικές από τα 60s έως το σήμερα, ο Mitch Darkstar γνωρίζει πολύ καλά πώς να μπλέκει blues, jazz, funk και soul ήχους με hip-hop και να ξεσηκώνει με επιλογές, που μόνο Sin&Soul είναι!

Σάββατο 4 Ιουλίου | CAYETANO

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον κορυφαίο Έλληνα μουσικό παραγωγό Γιώργο Μπρατάνη a.k.a Cayetano. Απο τα Παριζάνικα καφέ και τα υπόγεια Club του Χονγκ Κονγκ, τα αυτοσχέδια πάρτι του Βερολίνου και τις καπνισμένες pub του Λονδίνου, το μουσικό βιογραφικό του είναι γεμάτο από δισκογραφικές κυκλοφορίες, εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα. Έχοντας ως βάση τη dub, trip hop και jazz, ξέρει το μυστικό ενός δυνατού DJ set σε uplifting ρυθμούς!

Σάββατο 11 Ιουλίου | DJ SNATCH

Με ήχους “for your Mind, your Body and your Soul” και χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες, ο DJ Snatch (κατά κόσμον Στέλιος Καραβίτης), χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας (και όχι μόνο). Με freestyle μουσικές, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και Remixer είναι από τους καταλληλότερους για την απόλυτη διασκέδαση!

Καλοκαιρινά cocktails, θέα που μαγνητίζει, dj set που ξεσηκώνουν και..

#ΤinΚanameΤaratsa