Εξαιτίας της βροχής, η προγραμματισμένη συναυλία του ΣΚΑΙ, του Μελωδία και του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για τα δάση και το περιβάλλον, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα στο Καλλιμάρμαρο.

Με σύνθημα Μαζί τραγουδάμε για το πράσινο, τραγουδάμε για τη ζωή, στο Παναθηναϊκό Στάδιο τις φωνές τους για ένα πιο πράσινο μέλλον θα ενώσουν οι Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Ανδρέου, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανόλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπαμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μαρία Φαραντούρη.

Οι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στη συναυλία αφιλοκερδώς, ενώ τα εισιτήρια για το κοινό κοστίζουν μόλις 10 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στο ταμείο δασών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ακροατών που θα βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργήσει έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, ενώ τραμ και αστικά λεωφορεία έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει παρεμβατικό χαρακτήρα και θα τονίζει την ανάγκη διάσωσης των δασών και την προστασία τους από άλλες χρήσεις.