Το Runaway Train, το αμερικάνικο θρίλερ του Andrei Konchalovsky, ακολουθεί τους πρωταγωνιστές – δύο διαφυγόντες φυλακισμένους και μια γυναίκα που εργάζεται στο σιδηρόδρομο – που έχουν εγκλωβιστεί σε ένα τραίνο εκτός τροχιάς, καθώς διασχίζει την έρημη και χιονισμένη Αλάσκα. Το σενάριο των Djordje Milicevic, Paul Zindel και Edward Bunker βασίστηκε σε ένα πρωτότυπο σενάριο του Akira Kurosawa. Ο Ιάπωνας σκηνοθέτης είχε διαμορφώσει την ιδέα από το 1970, αλλά, για διάφορους καλλιτεχνικούς και προγραμματικούς λόγους, το πρότζεκτ παρέμεινε αδημοσίευτο για 15 χρόνια.

Sssh! Silent Movies

Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.